Netic ab - it-tekniker & programmerare

Netic ab - it-tekniker & programmerare


KVALITET - HÄNGIVENHET - ÄRLIGHET


Nu behöver vi förstärka vårt team med en IT-TEKNIKER och en PROGRAMMERARE.

Som Programmerare kommer du jobba nära våra kunder för att hitta lösningar som utvecklar och effektiviserar kundens arbete i affärssystemet Pyramid. Programmeringen görs i affärssystemet Pyramid och handlar om att utveckla grundmoduler och bygga egna lösningar som integreras med affärssystemet i stort.

Som IT-tekniker kommer du att arbeta med varierande uppgifter. Du kommer vara behjälplig i olika projekt och stötta de mer erfarna teknikerna samt hjälpa till i kundtjänst.

Vi på Netic är ett sammansvetsat team och för att trivas tycker du att problemlösning är roligt, du är noggrann och tycker det är motiverande att varje dag ha möjlighet att utvecklas och lära dig mer. Vi är ett kompetent och trevligt gäng!

Vem är du?
I båda rollerna tror vi att du har ett stort IT-tekniskt intresse och en problemlösande inställning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet från ett arbete som IT-support/IT-tekniker, eller har en eftergymnasial utbildning inom IT. Som programmerare har du dessutom arbetslivserfarenhet och förståelse eller erfarenhet av programmering.

Som person är du positiv, engagerad och noggrann eftersom arbetet kräver en stor kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för arbeta självständigt och i grupp med andra. Du är kommunikativ och förstår vikten av bra service då du kommer att ha kontakt med företagets kunder via både telefon och mail och behöver därför vara lyhörd för användares och verksamheters behov. Du trivs bäst i en miljö som bygger på teamwork med en gemensam målsättning att ge kunden bästa kvalitet och service!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Netic AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson 073-425 51 11. Ansök via www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Värnamo
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Netic är idag är 14 anställda och erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena; hosting, affärssystem, utveckling och IT/kommunikation. Vi vill skapa lönsam kundutveckling genom daglig målmedveten handling hos varje medarbetare. Varje uppdrag ska resultera i ökad relevans för våra kunder och uppmuntra till nya/fördjupade samarbeten. Vi vill erbjuda vår regionala marknads mest lönsamma och effektiva utbud av digitala tjänster och produkter. Läs gärna mer på www.netic.se.