Säljare Värnamo/Västbo området

Säljare Värnamo/Västbo området

Vill du bli en del av Mockfjärdsfamiljen och få möjlighet att representera kvalitativa produkter hos Sveriges ledande företag inom fönsterbytarbranschen?

Nu söker vi dig som har ett stort driv som älskar att göra affärer och etablera goda kundrelationer!

Om tjänsten: Som Säljare hos Mockfjärds Fönster planerar och strukturerar du till stora delar självständigt upp din arbetsvecka, jobbet erbjuder mycket frihet men ställer också krav på att du är självgående, uthållig, strukturerad och noggrann. Att du dessutom brinner för försäljning och att nå dina mål ser vi som en självklarhet. Du har en nära dialog med, och rapporterar till ansvarig Regionchef för Värnamo- Småland. Försäljningen sker uteslutande mot privatkonsumenter boende i villa eller liknande. I ditt dagliga arbete följer du upp "leads", jobbar med uppsökande försäljning, bokar kundbesök och genomför marknadsaktiviteter, ofta tillsammans andra kollegor inom regionen. Dina främsta arbetsredskap är mobilen och datorn och bilen. Försäljningen sker i kundernas hemmiljö och du känner dig lika bekväm med att boka ett kundbesök via telefon som att diskutera den bästa fönsterlösningen över en kopp kaffe vid köksbordet hemma hos kund.

Erbjudandet till kund: Som säljare inom Mockfjärds Fönster erbjuder du de bästa fönsterlösningarna för varje enskild kund. Montagen sköts av ditt lokala montageteam, kontrakterade via Mockfjärds Fönster, detta innebär att du som säljare kan erbjuda en helhetslösning som är bekväm och bekymmersfri för kunden.

För att lyckas i rollen har du:
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • God social förmåga och tycka att det är roligt att träffa nya människor
  • Ett högt driv och en vilja att nå dina mål
  • En förmåga att självständigt strukturera upp ditt arbete
  • God systemvana
  • Goda kunskaper i svenska, såväl i tal och skrift
  • B-körkort
  • Bosatt i Exempelvis, Värnamo/Västbo området.
Så lyckas du som säljare på Mockfjärds, se länk https://mockfjards.se/karriar/saljare

Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, bifoga gärna ditt CV i PDF-format. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi erbjuder: Som säljare hos Mockfjärds ger vi dig de bästa förutsättningarna genom att erbjuda ett starkt introduktionsprogram innehållande utbildning, coachning och mentorskap mm. För oss är din utveckling viktig och du kommer även få fortlöpande utbildning i vår interna Akademi. Vidare är du anställd med förtroendearbetstid, vilket innebär att vi har en stor tillit till att våra anställda själva strukturerar och planerar sitt arbete. Vi tillhandahåller telefon och dator och bil. Då branschen traditionellt har en överrepresentation av män uppmuntrar vi gärna kvinnliga sökande men välkomnar självklart alla att söka. Vi värdesätter mångfald, därav är vår rekryteringsprocess byggd för att ge oss objektivitet så vi säkerställer att rätt person, baserad på kompetens och egenskaper, blir vår nya medarbetare.

Tillträde sker början av januari 2020 eller enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta Arne Sandin på nummer 070 9850070 eller via mail arne.sandin@mockfjards.se.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mockfjärds Fönster AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige.Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer.

Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen