Innesäljare/Kundsupport

Innesäljare/Kundsupport

Till vår verksamhet i Värnamo, söker vi nu en Innesäljare, då en av våra medarbetare nu går i pension. Gillar du att jobba med kunden i centrum, så är detta jobbet för dig.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en central roll i vårt företag då du både har mycket kundkontakter och interna kontakter i ditt arbete. Dina uppgifter blir främst orderregistrering, planering och leveransbevakning. En viktig del är att vidareutveckla orderflödet och att förbättra arbetssättet i vårt affärssystem.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med kompetens och erfarenhet inom kundsupport ,logistik, och planering. Några års erfarenheter från liknande tjänst och från tillverkande företag är en bra grund för att lyckas.
Hög kompetens inom affärssystem är en självklarhet och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Vi använder Monitor affärssystem.

Då du blir en nyckelperson i företaget ställer tjänsten krav på att du är en bra kommunikatör med hög samarbetsförmåga där du ur ett helhetsperspektiv hanterar verksamhetens olika intressen. Ditt arbetssätt bör kännetecknas av kommunikation, service och kundfokus. Vidare är du duktig på att skapa relationer.

Visst låter detta som en intressant tjänst! Välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Mikroponent med Codeq. Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 0702-71 69 77.

Arbetstider: Heltid (dagtid)

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Placeringsort: Värnamo

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 2020.12.06 direkt på www.codeq.se.
Mer info
Kontaktperson Magnus Ryberg
Telefon 0706702585
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mikroponent i Värnamo är ett specialistföretag som legotillverkar produkter i tunnplåt för bl.a. telekom-, elektronik- och finmekanisk industri - ofta utvecklingsintensiva företag, vilka önskar snabb framtagning av nya produkter, från design till full produktion. Mikroponent omsätter ca 34 MSEK och har 25 anställda. Besök gärna vår hemsida www.mikroponent.se