Säljande teknisk projektledare till HordaGruppen

Säljande teknisk projektledare till HordaGruppen

Säljande teknisk projektledare till HordaGruppen
Lockas du av varierande arbetsuppgifter och att hitta den perfekta tekniska lösningen för varje kund? Söker du en utvecklande roll inom teknisk projektledning där du får mycket ansvar och kan påverka projekten? Är du dessutom en lagspelare som har ett naturligt affärsintresse? Då har vi ditt drömjobb hos oss! Vi söker dig som är i början av din karriär eller dig som har hunnit samla på dig några år inom området för en långsiktig anställning hos oss på HordaGruppen.

HordaGruppen växer, vilket innebär att de har kapacitet för nya inspirerande projekt och behöver förstärka med ny kompetens. I dag är de 2 drivna och erfarna medarbetare på marknadsavdelningen med olika bakgrund som båda brinner för teknik, att utveckla affären och nyttan för kunderna. Brinner du för tekniska produkter, verksamhetsutveckling och tydliga resultat finns det en god chans till att du känner dig hemma hos HordaGruppen! Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos dem på https://hordagruppen.com/

Arbetsuppgifter
Som säljande teknisk projektledare hos oss på HordaGruppen förväntas du kunna ta ansvar hela vägen i projektet, från förfrågan av kund till färdig produkt. Tjänsten omfattar främst följande arbetsuppgifter:
  • Att tillsammans med övriga i teamet utveckla tekniska helhetslösningar till våra kunder.
  • Utvecklar och upprätthåller goda kontakter med nuvarande och potentiella nya kunder.
  • Ansvarar för försäljning inom avtalat affärsområde.
  • Ansvarar för marknadsbearbetning, offertgivning och uppföljning av dessa, försäljning och prissättning.
  • Deltar i analys av befintliga och nya potentiella kundaffärer.
  • Efter en tid in i tjänsten räknar vi med att du aktivt söker nya kunder och marknadsområden inom de överenskomna prioriterade affärsområdena.
Då vi är ett kreativt expanderande bolag erbjuder vi dig att växa och utvecklas med oss! Vi arbetar tillsammans i team och förväntar oss att du alltid är redo att hjälpa till där det behövs och samarbetar med företagets samtliga funktioner för att skapa lönsamma affärer. Dina åsikter och ditt arbete kommer vara viktiga för oss!

Din profil
Det här jobbet passar dig som är tekniskt kunnig och brinner för att göra affärer!

För att vara aktuell för tjänsten har du god kunskap att hantera tekniska underlag som t.ex. ritningsläsning och en materialförståelse inom antingen plast/ gummi/ metall. Vi ser att du har erfarenhet av försäljning eller ett starkt intresse av att jobba med försäljning i kombination med en teknisk kunnighet. Det är meriterande om du jobbat inom fordonsindustrin.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För att du ska vara aktuell för tjänsten som teknisk säljare hos HordaGruppen ser vi att du är förtroendeingivande, ansvarstagande och strukturerad. Du är en naturlig teamspelare med stort kundfokus och en uthållighet då det ofta är långa och komplexa försäljningsprocesser som gäller. Din tekniska kunnighet är viktig för att skapa förtroende hos kund. Att ha god förståelse i engelska är ett krav då många kontakter sker på engelska.

Vi erbjuder dig en intressant personlig utveckling med möjlighet till egen påverkan av arbetssituationen. Vi erbjuder vidare en miljö där du kommer att kunna arbeta med kunder i varierande storlek och i olika branscher. Viktigt är att du vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss på HordaGruppen.

Övrig information

Omfattning: Heltid, dagtid

Varaktighet: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Arbetsort: Horda/ Bor

Kollektivavtal: Unionen

Start: Enligt överenskommelse

Känner du igen dig i ovanstående? Vi ser fram emot din ansökan redan i dag! Vänta inte med din ansökan till sista ansökningsdag utan gå vidare och ansök tjänsten så snart som möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via mejl tas inte emot med hänvisning till GDPR.

I den här rekryteringen har HordaGruppen valt att samarbeta med Maxkompetens Sverige AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nathalie Petersson på tel 0733 20 56 35.

Om HordaGruppen
Med fyrtio års erfarenhet av utveckling och konstruktion när det gäller plast och gummidetaljer är vi den trygga och flexibla samarbetspartnern för främst fordonsindustrin, men också möbel-, vitvaru-, verkstadsindustrin samt marinområdet. Vi har flera tillverkningsmetoder; formsprutning, extrudering och formblåsning med mera. I kombination med våra moderna monteringsanläggningar kan vi på ett följsamt sätt möta våra kunders krav vad gäller kvalité, snabba leveranser och kostnadseffektiva lösningar.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 1 okt 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.