Mattssons i Anderstorp - TEKNISK INNESÄLJARE

Mattssons i Anderstorp - TEKNISK INNESÄLJARE

Mattssons i Anderstorp är inne i en spännande fas där sönerna Emil och Kalle Mattsson har tagit över som VD respektive vice VD efter Ingvar Mattsson, som efter fyrtio år som VD kliver åt sidan för att släppa fram nästa generation. Emil och Kalle har lång erfarenhet av verksamheten och kommer att fortsatt utveckla företaget i familjens anda och bygga vidare på de styrkor som Mattssons har gjort sig kända för genom åren: sin stora marknads- och produktkunskap och ledande logistiklösningar. Som ett av de största privatägda företagen i branschen, med de korta beslutsvägar som detta innebär, kommer Mattssons också i fortsättningen erbjuda sina kunder en svårslagen flexbilitet.

Nu förstärker vi vår kundsupportsavdelning och söker därför en teknisk innesäljare med stort driv och engagemang!

Rollen innehåller en bredd och variation av arbetsuppgifter med fokus på att hjälpa våra kunder i telefon och på mail med allt från offertframtagning, orderhantering till att besvara frågor för optimerade lösningar gällande sortiment och teknisk rådgivning . Tillsammans med övriga teamet driver du orderflödet internt och ser till att viktig information som leveransplanering och eventuella leveransförändringar blir uppdaterade till kund. Som innesäljare hanterar du många olika kunder med skiftande behov, allt från stora internationella industrikoncerner till mindre verkstadsföretag.

Vem är du?

Vi söker en driven innesäljare med viljan att lära och utvecklas, ser gärna att du har erfarenhet av liknande tjänst eller arbetsuppgifter. Du är en lagspelare som alltid sätter kunden i fokus och har en mycket hög servicegrad. Du trivs med ett högt tempo, är strukturerad, ordningsam och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter när det är mycket att göra. Du bör ha ett tekniskt intresse och förståelse för processer inom tillverkningsindustrin. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett sammansvetsat team. Beroende på din bakgrund erbjuder vi dig en utbildningsplan som passar just ditt behov.
Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Mattssons i Anderstorp AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson, 073-425 51 11. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se sista ansökningsdag 17 Januari 2019.
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 27 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mattssons är idag en av de ledande grossisterna inom området fästelement, med verksamhet i Sverige, Portugal och Kina. Genom dotterbolaget Wulkan erbjuds även egen tillverkning och egna certifierade ytbehandlingslösningar direkt från fabriken i Anderstorp. Totalt är vi 150 anställda och omsätter 250 Mkr. Läs gärna mer på www.mattssons.com.