Maskinkonstruktör

Maskinkonstruktör

Är du maskinkonstruktören som vill vara med och konstruera avancerade och innovativa maskiner, fixturer och produkter? Då kan det vara dig vi söker!

Ditt uppdrag

Du erbjuds att vara med på vår tillväxt och får jobba med många intressanta kunder som ligger i framkant inom sina branscher. Vi har stor variation i våra uppdrag och det kan vara avancerade bearbetningsmaskiner, hydrauliska fixturer eller ren produktutveckling.

Som maskinkonstruktör arbetar du självständig mot kund med att upprätta ritnings- och konstruktions- och beräkningsunderlag som möter de krav som verksamheten har fastslagit. Du är en drivande kraft i att finna nya tekniska lösningar samt att utveckla och förbättra befintliga lösningar, produkter och underlag. Kunden är i fokus och du bistår kunden inom tekniska frågeställningar gällande konstruktion, ritningsunderlag och beräkningar.

Ditt erbjudande
I en platt organisation erbjuds du ett stort ansvar och möjligheten att arbeta fritt och självständigt som maskinkonstruktör. Du blir en del i ett innovativt team som ständigt utmanar befintliga lösningar. Du erbjuds en unik möjlighet att arbeta med världsledande kunder och tekniskt avancerade produkter och med den senaste teknikutvecklingen.

Din profil
För att lyckas i tjänsten har du minst fem års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och ritningsläsning är en viktig kompetens. Du har vidare erfarenhet av utveckling och verkstadsteknik liksom förmågan att skapa långsiktiga relationer, detta genom ditt kundfokus och serviceinriktade bemötande. Vidare är du duktig på problemlösning och starkt fokus på att nå uppsatta mål. Har du lämplig högskoleutbildning så är det meriterande.

Välkommen med din ansökan eller att kontakta oss för att få mer information!

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Värnamo

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 7 april 2019 på www.codeq.se under rubricerad tjänst.

Information: Sören Holmlind, 0515 - 128 00
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1974 har Maskinkonstruktion Finnvedens AB varit verksamma som konsultföretag inom mekanisk konstruktion och beräkningar. Vi erbjuder även våra kunder kompletta fixturlösningar, verktyg och specialmaskiner.

Vi arbetar nära och långsiktigt med ett fåtal utvalda kunder, världsledande inom deras respektive område: bl.a. Modig Machine Tool, Thule, Husqvarna, och Scania. Genom samarbetet är vi med och bidrar till världsledande produkter i ett brett spann, från maskinkonstruktioner till konsumentprodukter.

Vi bistår våra kunder med kvalificerad och erfaren personal och arbetar med modern utrustning och avancerade CAD- och beräkningsprogram.

Vi är 9 anställda och omsätter årligen ca 12 MSEK. Sedan årsskiftet 16/17 ingår vi i SID-Group.