Servicetekniker LASER

Servicetekniker LASER

Ett jobb som servicetekniker hos oss på Masentia innebär service, nyinstallationer och utbildning av våra lasermaskiner från COHERENET-ROFIN. Allt från 15W lasermärksystem upp till 10kW fiber /CO2, lasersystem, laserkällor finns i allt från OEM maskiner. Coherent-Rofins egna system samt integrerade i produktionsliner. Du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken.

Ditt arbetsområde är hela Sverige, du måste gilla en vardag på resande fot. Vi ser till att du får den utbildning som krävs både internt och hos våra leverantörer. I tjänsten ingår tjänstebil, PC och telefon.

Du som söker är positiv, självständig och ansvarsfull, du har lätt för att kommunicera med våra kunder och kollegor. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Arbetserfarenhet från CO2 laserservice är meriterande.

Har du frågor om lasertjänsten ring till vår säljare Niklas Andersson tel. 072-509 00 09.

Skicka din ansökan till Andreas, ajo@masentia.se så snart som möjligt, urval sker löpande.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.masentia.com
Sista ansökningsdag 15 apr (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masentia är en nordisk verksamhet med försäljning och support av maskiner till verkstadsindustrin i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Med ca 70 medarbetare har vi den kompetens och organisation som krävs för att maximera verkstadsindustrins konkurrenskraft och lönsamhet.