Lesjöfors Banddetaljer AB i Värnamo tillverkar stansade detaljer av tunna bandmaterial i verktygsbundna processer. I vår organisation har vi korta beslutsvägar och en nära relation mellan produktionen och företagsledningen. Grundstenar hos oss är engagemang, lagarbete och strävan efter att ständigt förbättras och hitta nya lösningar för att tillgodose kundens behov.

Till Värnamo söker vi: Verktygsmakare
Som verktygsmakare kommer du att ingå i ett team på cirka tio personer som arbetar med nytillverkning, underhåll och reparation av komplexa följdverktyg till pressar och multislidmaskiner.

Medarbetares egna ord om vad vi erbjuder:
  • Vi är en sammansvetsad grupp i varierande åldrar som kompletterar varandras kunskaper och vårt arbete sker i nära samarbete med övriga avdelningar såsom Konstruktion och Kvalitet vid behov.
  • Vi har en stor maskinpark som vi kontinuerligt förnyar och arbetet sker i de senaste Cam-systemen.
  • Vi har som mål att tillverka följdverktyg och reservdelar in-house vilket innebär ett utvecklande och stimulerande arbete.
  • Vi arbetar under stor frihet som så klart även kräver stort individuellt ansvarstagande och våra arbetstider är flexibla.
  • Vi utbildas löpande både internt och externt.
Vi söker dig som:
  • är utbildad verktygsmakare eller har motsvarande erfarenhet.
  • har goda kunskaper inom fräsning och CAM-beredning
Det är meriterande med arbetslivserfarenhet inom plåtformande pressverktyg eller liknande.

Personliga egenskaper
Till denna tjänst krävs det en händig och lösningsfokuserad person som tycker om att hantera verktyg och har ett genuint teknikintresse. Du är noggrann i ditt arbete och tänker alltid på kvalité vilket gör att du förstår värdet av att leverera en bra slutprodukt till kund.

Arbetet kräver samarbete med olika avdelningar inom företaget vilket innebär att du som person ska ha en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du bör kunna hantera situationer såsom snabba omställningar då trycket stundtals kan vara högt och prioriteringar kan skifta.

Anställningsform/omfattning
Heltid/Dagtid.
Information

Skicka din ansökan till HR carina.gustavsson@lesjoforsab.com

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik
Arklöf på 0370-69 45 05.

Kontakt med bemanningsföretag undanbedes
Urval sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.
Tillträde enligt överenskommelse.
www.lesjoforsab.com
Mer info
Kontaktperson Patrik Arklöf
Telefon 0370 69 45 05
Email Mejla Patrik Arklöf
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lesjöfors är en av Europas ledande leverantörer av fjädrar, gasfjädrar och stansade banddetaljer med internationellt välkända kunder. Sortimentet har en unik räckvidd, där ett av marknadens största utbud av standardfjädrar kombineras med högteknologiska, kundanpassade lösningar. Lesjöfors ägs av det börsnoterade bolaget
Beijer Alma.