Verktygsmakare till Lesjöfors Banddetaljer AB

Verktygsmakare till Lesjöfors Banddetaljer AB

Om tjänsten:

Som verktygsmakare kommer du att ingå i ett team på cirka tio personer som bland annat arbetar med nytillverkning, underhåll och reparation av komplexa följdverktyg till pressar och multislidmaskiner. Du erbjuds utvecklande och varierande arbete med flexibla arbetstider.

Vi söker dig som:
  • är utbildad verktygsmakare eller motsvarande erfarenhet.
  • har arbetslivserfarenhet inom plåtformande pressverktyg eller liknande.
Det är meriterande med kunskaper inom CAD/CAM.

Personliga egenskaper
Till denna tjänst krävs det en händig och lösningsfokuserad person som tycker om hantera verktyg och har ett genuint teknikintresse. Du är noggrann i ditt arbete och tänker alltid på kvalité vilket gör att du förstår värdet av att leverera en bra slutprodukt till kund. Då du arbetar i team bör du som person vara glad och positiv.

Anställningsform/omfattning
Heltid/Dagtid.

Information
Skicka din ansökan till info.vmo@lesjoforsab.com

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Arklöf på 0370-69 45 05. Urval sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.

Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Patrik Arklöf
Telefon 0370-69 45 05
Email Mejla Patrik Arklöf
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lesjoforsab.com
Sista ansökningsdag 26 okt (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lesjöfors Banddetaljer AB i Värnamo tillverkar stansade detaljer av tunna bandmaterial i verktygsbundna processer. I vår organisation har vi korta beslutsvägar och nära till företagsledningen. Grundstenar hos oss är engagemang, lagarbete och strävan efter att ständigt förbättras och hitta nya lösningar för att tillgodose kundens behov.

Lesjöfors Banddetaljer är en del av Lesjöfors som är en ledande fjädertillverkare med internationellt välkända kunder. Lesjöfors har ett brett sortiment av fjädrar, både standardfjädrar och skräddarsydda lösningar helt utifrån kundens unika behov.


Se även:

www.lesjoforsab.com