Erfarna svetsare sökes till Lernia i Värnamo!

Erfarna svetsare sökes till Lernia i Värnamo!

Är du svetsare och vill arbeta inom tillverkningsindustrin? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som svetsare inom produktion där ditt främsta fokus kommer att ligga på olika former av svets. Det material som du huvudsakligen kommer arbeta med kan variera. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del av ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt.

Om dig

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Tidigare erfarenhet av svetsning, MIG/MAG/TIG
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
  • Kunskap om svetsbeteckningar
  • Förmåga att byta svetstråd
Det är meriterande om du har svetslicenser, kunskaper inom ritningsläsning samt truckkort.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste vara kommunikativ, besitta en god social förmåga och även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Om anställningen
  • Placeringsort: Värnamo
  • Tjänstgöringsgrad: heltid
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi på Lernia svetsare för framtida uppdrag i Värnamo med omnejd. Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och hos oss har du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. Du kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund.