Målerimedarbetare till Bor

Målerimedarbetare till Bor

Vi söker nu en målerimedarbetare åt vår kundsräkning. De arbetar med att skapa en stabil produktion som ständigt förbättras, utvecklas och ämnar leverera med högsta kvalitet. Du kommer att jobba tillsammans med flera andra och utgör ett team. Din främsta egenskap behöver vara att du är kvalitetsmedveten, har en hög arbetsmoral och kan samarbeta med andra för att således hjälpa förtaget att nå sina mål.

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter omfattas av automatiserad målning med robot och sprutmålning för hand i en box. Det förekommer även uppgifter som avsyning, spackling, putsning och maskering.

Bakgrund
Meriterande är tidigare erfarenheter av målning. Vi värdesätter även eventuella utbildningar inom området och din industriella erfarenhet

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med att jobba i ett högt tempo och är flexibel.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då man jobbar i grupp med andra för att nå det bästa resultatet. Är du en händig ansvarastagade och pålitlig tjej eller kille som gillar att jobba? Då är det här ett jobb för dig. Detta är en långsiktig inhyrning med omgående start.

Område/Anställningsform/Tider/ Tillsättning
Bor. Visstidsanställning med chans till tillsvidareanställning, Dagtid men meriterande om du är öppen för 2-skift. Med omgående start.

Information
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och urval sker löpande. Skicka därför in din ansökan innan sista ansökningsdagen.

Som arbetsgivare ser vi självklart till att du känner trygghet i din anställning, vi stöttar och finns alltid tillgängliga. Som konsult kommer du att få möjlighet att knyta nya kontakter och utöka ditt nätverk, vilket du kommer att ha stor nytta av i din fortsatta karriär.

Skicka in CV och personligt brev och berätta utförligt om vad du har för arbetslivserfarenhet och utbildning. Låt oss även veta lite mer om dig som person och vad du är intresserad av för typ av tjänster. Detta för att vi ska kunna matcha din kompetens på bästa sätt.

Vid frågor kontakta Louise Öman.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.