Är du industriarbetare och söker något nytt? Välkommen till oss!

Är du industriarbetare och söker något nytt? Välkommen till oss!

Trivs du inom industrin och söker efter något nytt? Då ska du söka dig till oss på Lernia!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta inom industrin med olika delar av tillverkningsprocessen. Du kommer ingå i ett produktionsteam där du är en viktig del av det dagliga arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan komma att bestå av exempelvis produktmontering, övervakning och justering av maskiner, avsyning av färdiga produkter samt truckkörning.

Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet samt att du har en vilja att utvecklas med företaget!

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort A+B
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
Om du har tidigare erfarenhet av arbete inom industrin är detta meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad och driven person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är en social lagspelare som gärna arbetar i grupp. Du är även flexibel och öppen för att prova på olika vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin.

Om anställningen
  • Placeringsort: Värnamo
  • Tjänstgöringsgrad: heltid
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi industriarbetare för kommande uppdrag i Värnamo med omnejd. Uppdragen kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos våra kunder. Där får du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.