Transportledare med kundfokus

Transportledare med kundfokus

Söker du ett företag som sätter kunden främst?

Vill du bidra aktivt i företagets utveckling?

Vad sägs om en kundorienterad roll på ett företag som satsar på branschledande tjänster?

Intressant? Läs vidare och sök tjänsten som Transportledare av maskintjänster och anläggningsarbete till kontoret i Värnamo.

Lastbilcentralen befinner sig i en spännande fas. Verksamheten utvecklas och är samtidigt i ett expansivt skede. Nyfikenheten och viljan att erbjuda bästa service och tjänster till våra kunder driver oss. Nu behöver vi anställa en driven Transportledare till vår anläggning i Värnamo.

I rollen behöver du dels ha stor förmåga att se affärsmöjligheter i dina kundkontakter samt en förmåga att samordna och koordinera kunduppdrag. Tillsammans med dina kollegor ger du våra kunder bästa möjliga service och ser till att uppdragen blir utförda med hög leveranssäkerhet.

Tjänsten innebäransvar för försäljning, bokning, planering, utförande och efterkontroll. Arbetet blir varierat med både dagliga kundkontakter i telefon, på mail och i fysiska möten samt administration med orderhantering, fakturering mm. Din förmåga att planera, koordinera och att se helheten i vårt flöde bidrar till att du effektivt leder våra transportörer i den dagliga driften.

Vem är du?

Kort och gott har du lite av allt, men framförallt söker vi dig som är strukturerad och kundfokuserad. Du värdesätter en öppen atmosfär, laganda och stundtals en tempofylld arbetsdag lika mycket som vi. Du vill hålla hög kvalitet i det du gör och gillar att hantera flera uppgifter samtidigt. Att ge bästa service är lika naturligt för dig som att dagligen sprida positiv energi till våra kunder och medarbetare. Arbetet kräver struktur, målmedvetenhet och planeringsförmåga.

Förutom dina egenskaper söker vi också en lämplig bakgrund. Du har utbildning eller yrkeserfarenhet av en liknande roll och vi ser gärna att du har erfarenhet av bygg- och anläggningsbranschen. Körkort är en förutsättning och har du dessutom högre behörigheter samt maskinförarbevis är det meriterande. Lastbilcentralen satsar på en modern IT-miljö, vilket gör att du bör ha en god IT-vana och tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel samt administrativ erfarenhet.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Lastbilcentralen Värnamo/Ljungby AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501.

Ansök snarast på www.finnvedensaljkraft.se

Vi arbetar med löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Email Mejla Johan Sandahl
Område Värnamo
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 29 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett entreprenadföretag som utför transporter, schaktning, grus- och jordleveranser samt markentreprenader till högsta kvalitet enligt beställning. Vi arbetar hårt för en hållbar framtid med ett tydligt miljömål inom företaget.

Sedan 1970 är Lastbilcentralen Värnamo/Ljungby AB en samarbetspartner och entreprenör för såväl stora som små företag, kommuner, vägsamfälligheter och privatpersoner. Vår ambition är att alltid kunna tillhandahålla rätt tjänst till rätt pris i rätt tid! Vi utför våra tjänster med moderna maskiner och fordon, branschledande teknik tillsammans med kvalificerade medarbetare.