Teknisk säljare med kundansvar - laserkraft ab

Teknisk säljare med kundansvar - laserkraft ab

Ambitiös och driven?

Är du förstärkningen vi söker?

Laserkraft utökar sitt försäljningsteam och söker teknisk säljare!

Laserkraft söker nu en teknisk säljare till sin anläggning i Bredaryd. Som teknisk säljare ansvarar du för kontakt med kund, kalkylering, offerering samt produktionsberedning. Ditt huvuduppdrag är att ansvara för större kunder där du arbetar aktivt med att utveckla befintliga affärer och relationer. Kundbesök förekommer, men du bedriver största delen av ditt arbete på plats på kontoret. Som kundansvarig är du länken mellan kund och våra interna avdelningar, vilket medför att du får en god insyn i det som rör produktion, kvalitet, inköp och logistik.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Hantera förfrågningar
  • Kundkontakt
  • Kalkylering
  • Offerering
  • Produktionsberedning
  • Kundbesök
Vem är du?

Vi söker dig som har god teknisk förståelse och som ständigt strävar framåt. Vi tror att du har arbetat med försäljning tidigare, gärna i en teknisk roll. Som person är du social och relationsskapande och har förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer. Du tar stort eget ansvar för ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift och är en van användare av Officepaketet. Erfarenhet från plåtbearbetning och laserskärning är meriterande, liksom tidigare arbete mot fordonsindustrin.

Varför Laserkraft?

Vi erbjuder dig en arbetsplats med fantastiska möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget. På Laserkraft värdesätter vi egenskaper som engagemang, lojalitet och en vilja att ständigt utvecklas.

I den här rekryteringen samarbetar Laserkraft AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi påbörjar urvalsarbetet under vecka 32. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Laserkraft Bredaryd AB är ett underleverantörsföretag som är en komplett samarbetspartner inom plåtbearbetning med inriktning mot komplexa produkter. Företaget finns i Bredaryd med 90 anställda och har även ett dotterbolag i Slovakien med 80 anställda. Omsättning 2021 var 190 MSEK. Företaget är certifierat enligt fordonsindustrins krav och har kunder inom segmenten materialhantering, kommersiella fordon, energi, m.m. För mer information om verksamheten se www.laserkraft.se