Karlebo Gjuteriteknik - SERVICETEKNIKER, Pressgjutning & Automation

Karlebo Gjuteriteknik - SERVICETEKNIKER, Pressgjutning & Automation

Vi söker nu en driven och engagerad SERVICETEKNIKER inom Pressgjutning & Automation som vill vara delaktig i Karlebos fortsatta tillväxt med fokus att öka våra kunders produktivitet.


Inom pressgjutning har Karlebo ett brett erbjudande och kan leverera allt från kompletta pressgjutceller med automationslösningar till enstaka maskiner, periferiutrustning eller ombyggnad och service. Vi arbetar med flera ledande tillverkare inom branschen och vår huvudleverantör är italienska Maicopresse. Genom närvaro hos kunden ser vi helheten och kan föreslå samt leverera den utrustning som krävs för att leva upp till förväntningarna.

En viktig ingrediens i vårt totalåtagande är att vi inte bara tar ansvar för installation utan också för eftermarknad, service och reparation under maskinens livslängd och det är här Du som SERVICETEKNIKER blir en mycket viktig lagspelare hos oss. Du tillhör vårt serviceteam och för ett tätt samarbete med både säljare och backofficefunktion i de olika projekten. Geografiskt sett finns din kundgrupp främst placerad i Småland. Vi ser därför en fördel att du är boende någonstans i detta område då du utgår från hemmet. Resor till kund i Mälardalen men även internationellt (främst norra Europa) kan förekomma.

Du erbjuds en introduktion anpassad efter just ditt behov i form av både utbildning hos leverantörer och bredvidgång med Karlebos mycket erfarna Servicetekniker. Du som anställd hos oss kommer också få tillgång till Beijer Industris unika personalförmåner.

Vem är du?

Vi söker dig som i första hand har erfarenhet av underhåll, service/reparation inom verkstadsindustrin. Har du arbetat inom branschen för pressgjutning / automation är det en stor fördel. Vi värderar dina tekniska kunskaper och ditt personliga engagemang mycket högt.

God samarbetsförmåga och problemlösande inställning är andra viktiga egenskaper för att skapa långsiktiga relationer både internt och externt. Du behärskar engelska språket.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Karlebo Gjuteriteknik med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna Andersson tel 072-549 03 00. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se senast den 19 november.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 19 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlebo Gjuteriteknikär en del av koncernen Beijer Tech AB med två affärsområden, Industriprodukter och Flödesteknik, och är verksamt på den nordiska marknaden. I den svenska delen av Affärsområde Industriprodukter ingår Karlebo Gjuteriteknik, Beijer Industri, Tebeco och PMU AB. Dessa verksamheter är idag organiserade i en gemensam landsorganisation. Karlebo och Beijer Industri är marknadsledande inom gjuterimaskiner, reservdelar och förnödenheter. Tebeco är marknadsledande inom bästringsmaskiner och blästringsmedel medan PMU arbetar med smideskonstruktioner till industri och bygg.

Koncernen genomsyras av kärnvärden såsom långsiktighet, decentraliserat affärsansvar och korta beslutsvägar. Beijer Tech omsätter ca 1 miljard och finns på 15 platser i Norden. Ägare är den börsnoterade koncernen Beijer Alma. Läs mer på
www.karlebo.se respwww.beijertech.se