Truckinstruktör

Truckinstruktör

ÄR DU WINDINGS FRAMTIDA TRUCKINSTRUKTÖR?

Vår kund Windings växer vidare och behöver bli fler igen, är du den vi söker?

Gillar du stort ansvar under frihet och är mellan 20-30 år har du drömjobbet här!

Arbetsuppgifter
Som truckinstruktör undervisar du deltagarna enligt de läroplaner och standarder som finns för varje utbildning. I de allra flesta fall gör deltagaren sin teori digitalt innan kurstillfället. Prov och praktik genomförs alltid tillsammans med instruktör. Utbildningarna kommer att vara förlagda på våra anläggningar i Värnamo, Vetlanda, Mellbystrand och Ljungby eller hos kund i framförallt Småland och Halland. Man utgår från den anläggning som ligger närmast bostadsorten men vi ser gärna att du bor i Ljungby eller Värnamo med omnejd.

Kvalifikationer
Vi tror att du är ca 20-30 år och har ett par års erfarenhet av industri eller bygg eller annan liknande verksamhet. Vidare bör du ha god datavana och att du känner dig bekväm att prata inför grupper, både på plats och via videomöte. För rollen krävs B-körkort då resande är en naturlig del av arbetet. Goda kunskaper i svenska och engelska eftersom det i huvudsak är de språken utbildningar genomförs på. Instruktörsutbildning sker internt hos oss parallellt med att du följer våra erfarna instruktörer på deras utbildningar.

Din profil
Vi söker dig med pedagogisk ådra som tycker om att möta människor på ett positivt och serviceinriktat sätt. Du kan arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Den innebär även att du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann samt följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Du gillar att skapa nya kontakter och har viljan att göra affärer.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Windings Utbildningscenter med Junic AB och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev på www.junic.se. Vi gör löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Outi Mäkinen Fränberg på 0371-830 60.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Outi Mäkinen
Telefon 0371-830 60
Område Värnamo
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.windings.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Windings är en komplett leverantör av säkerhetsutbildningar inom truck, travers, lift, fallskydd, hjullastare, teleskoplastare, brandfarliga arbeten och FH, HLR. Våra kunder är företag, kommuner och privatpersoner och de finns framförallt i södra och mellersta Sverige. Alla våra utbildningar följer gällande föreskrifter, läroplaner och SIS standarder och medverkar till ökad säkerhet och effektivitet. Utbildningarna genomförs på våra anläggningar i Värnamo, Vetlanda, Mellbystrand och Ljungby eller om det finns förutsättningar på plats hos kund. Vi är ett glatt gäng med högt i tak men som samtidigt tar arbetet på största allvar. Läs mer på hemsidan www.windings.se