Servicetekniker el till Jernbro i Värnamo

Servicetekniker el till Jernbro i Värnamo

Är du en tekniker på jakt efter nya utmaningar? I så fall kan ditt nya jobb finnas hos Jernbro i Värnamo.

Som servicetekniker arbetar du offensivt och proaktivt i industrimiljö med underhåll av maskinutrustning. Jobbet består främst av avhjälpande- och förebyggandeunderhåll mot tillverkningsmaskiner och dess kringutrustning. Felsökning och reparationer inom el/automation är en stor del av jobbet.

Du erbjuds roliga och omväxlande arbetsdagar och ingår i ett team som med bred teknisk kompetens löser uppgifter tillsammans. Du arbetar främst hos kunder i Värnamo med omnejd.

Tidigare erfarenheter:

För att lyckas i tjänsten behöver du hög kompetens inom el och har du även bra kompetens inom PLC och robot så är det meriterande. Du har utbildning och arbetserfarenhet som industrielektriker eller automationselektriker. God kompetens inom förebyggande underhåll och reparationer är förstås viktigt.

Vem är du:

Du har hög serviceanda, bra på att skapa relationer och har förmågan att ta egna initiativ. Du gillar utmaningar och kan jobba både i grupp och självständigt, samt har hög drivkraft. Grundläggande engelskakunskaper är meriterande. Vi sätter stor på vikt på din personlighet och din förmåga att skapa bra kundrelationer.

I denna rekrytering samarbetar Jernbro med Codeq AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Sören Holmlind, 0515 - 128 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Värnamo.

Ansökan snarast, dock senast 2018.12.09 via www.codeq.se.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jernbro är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att snurra både säkrare och mer effektivt. Vi finns lokalt där våra kunder finns. Djup kompetens gör att vi kan utveckla både underhållet och produktionsanläggningen. Vår kunskap skapar växtkraft på orten. Läs mer på jernbro.com

Vi är nu i en expansiv fas då Jernbro satsar stort på industriservice och till detta behöver vi just dig med kompentens inom rubricerat område.