INVID - Värnamokontoret förstärker med en driven affärsman/kvinna

INVID - Värnamokontoret förstärker med en driven affärsman/kvinna

Älskar du kundmötet?

Brinner du för att göra IT effektivt, kul och på ett enkelt sätt?

Vill du bidra till INVID´s och deras kunders utvecklingar och ökade konkurrenskrafter?
Gör IT enkelt! Det är INVID´s framgång och fokus. För oss är det lika självklart som det förhoppningsvis är för dig. Uppdraget blir att erbjuda marknaden avancerad IT på ett okomplicerat sätt som ger positiv effekt. Som vår nye senior affärskvinna/affärsman på vårt kontor i Värnamo får du möjligheten att besöka kunder i ett mycket dynamiskt näringsliv. INVID har många starka kundrelationer i regionen och nu vill företaget ta ytterligare ett steg i att nå marknaden och bidra till regionens fortsatta utveckling och framgång genom att erbjuda IT-lösningar som både är i världsklass och enkla att använda.

Rollen innebär att du planerar och genomför kundbesök, där din förmåga att förstå företagens behov blir avgörande. Du guidar kunden på ett tryggt och inspirerande sätt fram till den bästa lösningen. Tillsammans med teamet i Värnamo och styrkan i INVID Gruppen totalt, vet vi att du har en av marknadens tryggaste och starkaste erbjudande.

Idag omsätter INVID strax över 205 M SEK och är runt 100 medarbetare fördelade på sex olika orter där verksamheten delas in i följande fokusområden:
  • Drift och moln
  • Paketerade applikationer
  • Affärssystem och beslutsstöd
  • Produktförsörjning
  • Datacenter och kommunikation
INVID´s ambition är som sagt att utveckla och växa med sin verksamhet i GGVV-regionen. Det innebär att det finns stor utvecklingspotential både individuellt och för kontoret i Värnamo. Invid är redo för dig som vill satsa!Vem är du?

Vi tror du är en affärskvinna/affärsman ut i fingerspetsarna. Du brinner för starka kundrelationer och har den där härliga förmågan att såväl driva mot den bästa affärslösningen för alla parter som att ständigt vara kontaktsökande och bygger ett kontaktnät. Ditt kontaktnät och nätverkande tillsammans med erfarenhet inom försäljning blir din viktigaste merit. Din bakgrund kan variera från tjänsteförsäljning, annan B2B eller erfarenhet från roller som ger dig goda kunskaper inom industriverksamhet eller smarta IT-lösningar. Vi tror du är en nyfiken, ambitiös och driven person, det passar vår företagskultur. INVID vill alltid utvecklas och söker människor som har samma driv till nya kunskaper och nya relationer. Du är en lagspelare som ser fördelarna med ett starkt varumärke och samspelet med duktiga medarbetare. Självklart är du intresserad av IT, har erfarenhet av affärssystem och har en öppen inställning till modern teknik.

Låter det intressant? Tag chansen att vara med på en intressant framtid tillsammans med ett bolag i ständig utveckling.

Gör som INVID, gör IT enkelt!

I denna rekrytering samarbetar INVID med Finnveden Säljkraft. Ansvariga rekryterare är Mikael Rask och Johan Sandahl. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 28 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gör IT enkelt!

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Med vår erfarenhet och kompetens får du en bekvämare vardag och lösningar som stödjer och utvecklar din affär. Som partner är vi engagerade och vi hör av oss med jämna mellanrum för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Skulle något krångla, finns vi nära och är snabbt på plats när det behövs.

Vårt partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Vi har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta nya lösningar som förenklar din vardag och stärker din utveckling. Läs mer om hur vi och våra kunder gör IT enkelt på www.invid.se!