Försäljningsingenjör CNC-maskiner

Försäljningsingenjör CNC-maskiner

Säljdistrikt: Småland

Du har helst egen erfarenhet från CNC-maskinbranschen eller verkstadsindustrin och metallskärande bearbetning och helst som maskinsäljare eller produktionstekniker.

Du är intresserad av att hjälpa kunder med avancerade tekniska lösningar med den allra senaste CNC-tekniken. Du kan skapa en god kundrelation och förtroende för långsiktigt samarbete mellan kund och maskinleverantör. Du är effektiv, självgående, mål- och resultatinriktad. Du bor och arbetar och reser hemifrån i Ditt säljdistrikt.

Du är kommunikativ och social och talar även bra engelska eller tyska. Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå i grunden och kanske även ytterligare fackteknisk utbildning i programmering, produktionsteknik eller skärande bearbetning.

Vi erbjuder ett mycket spännande arbete på ett säljområde i Sverige med oerhörd stor potential för avancerade CNC-maskiner av högsta klass. Med ett stort antal maskiner installerade och många nöjda kunder som växer och utvecklas starkt även internationellt. Vi ger Dig full support från huvudkontoret i Stockholm med Säljsupport, Administration och Marknadsföring. Vi ger Dig en gedigen produktutbildning i Sverige och Tyskland.

För frågor, kontakta gärna vår Försäljningschef Olov Karlsén direkt på telefonnummer 0708 – 93 63 23.

Tillträde snarast.

Skicka Din ansökan med CV märkt F1911bj snarast per mail till:
h.sars@index-traub.se
Mer info
Kontaktperson Olov Karlsén
Telefon 0708 - 93 63 23
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 jan 2020 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

INDEX-TRAUB Nordic AB är ett dotterbolag till den tyska verktygsmaskinskoncernen INDEX-Werke, Europas idag största tillverkare av CNC-styrda svarvar, med ca 2000 anställda. I Norden tillhör vi de marknadsledande leverantörerna av CNC-styrda verktygsmaskiner av allra högsta klass, INDEX och TRAUB svarvar samt HERMLE och BURKHARDT+WEBER vertikala resp. horisontella fleroperationsmaskiner. Det nordiska huvudkontoret ligger i nordvästra Stockholm. Vi omsätter idag över 300 MSEK med 32 egna anställda i Sverige, 5 i vår filial i Danmark och 5 i vår filial i Finland.