Försäljning & marknad - ifk värnamo

Försäljning & marknad - ifk värnamo

Vill du bli en viktig spelare i bygdens stolthet?

Är du en lagspelare med vinnarmentalitet?

Vi söker dig som brinner för starka kundrelationer och som har ett stort engagemang.

Nu bygger vi vidare på framgången och förstärker vår organisation med en kollega inom försäljning och marknad. Vår vardag präglas av ett genuint lagspel och starka värderingar. Vi har en vinnarmentalitet som smittar och framförallt blir du en del i en av bygdens största föreningsverksamheter.

Jobbet!

Din förmåga att bygga relationer blir avgörande för din framgång. Som ny kollega i teamet bygger du vidare på det starka förtroendet vår verksamhet har i regionen. Du kommer att utveckla vårt företagsnätverk och försäljningen av våra sponsoravtal. Rollen innebär att du planerar och genomför besök hos både nya och befintliga sponsorer. Deras engagemang är avgörande för hela vår verksamhet. Du blir en ambassadör för IFK Värnamo och är högst delaktig i den totala upplevelsen av fotboll på och utanför arenan. Vår målsättning är att utveckla vårt erbjudande och engagemang tillsammans med våra partners.

Sammanfattning:
  • Försäljning av sponsring och produkter samt att driva evenemang.
  • Planera och genomföra aktiviteter med våra partners.
  • Utveckling av produkter och evenemang, på och runt arenan, vid match och mellan matcher.
  • Knyta nya partners och utveckla samarbete med befintliga partners.
  • Arbeta med att hitta nya försäljningsintäkter.
  • Ansvara för vårt affärsstödssystem
Vem är du?

Självklart gillar du lagspel och fotboll, precis som vi!

Din sociala kompetens är din styrka. Som person är du affärsmässig, målstyrd och har en stark inre drivkraft. Du tar egna initiativ och har förmågan att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Vi söker dig som är full av kreativa säljidéer och energi som vill jobba med hela processen - från uppsökande försäljning till uppföljning av befintliga kunder och att skapa värdefulla evenemang.

I denna rekrytering samarbetar IFK Värnamo med FSK People. Ansvariga rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.fskpeople.se.

Och du, vänta inte för länge. Matchen är igång! Vi arbetar med ett löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 22 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IFK Värnamo bildades 1912. Föreningen har en fotbollsverksamhet för tjejer och killar från knatte upp till senior. Föreningen har en framgångsrik ungdomsverksamhet som är grunden för framgångarna på dam- och herrsidan.