Programmerare till IDATA Utvecklingsteam

Programmerare till IDATA Utvecklingsteam

Gillar du programmering och problemlösning?

IDATA behöver förstärka sittutvecklingsteam med en engagerad programmerare och utvecklare. Vi söker dig ned genuint IT-intresse och som stimuleras av att få arbeta med den bästa tekniken.

Som programmerare hos IDATA är du en viktig del i företagets verksamhet. Du förenklar dagligen för våra kunder genom att omsätta komplexa behov till standardiserade lösningar. Tjänsten utformas till stor del efter din kompetens och dina intressen och består i huvudsak av integrationer med kunders verksamhetssystem, intern systemutveckling och löpande support. Du arbetar med programmering, konfiguration, uppsättning av kundspecifika lösningar, felsökning m.m.

Vi programmerar främst i Java, men växlar dagligen mellan olika programmeringsspråk beroende på vad uppgiften kräver.

Tjänsten är placerad på utvecklingsavdelningen där du arbetar tillsammans med ett antal kompetenta och engagerade kollegor i ett lösningsorienterat och glatt utvecklingsteam. Personalvård är en självklarhet för oss, det ska vara utvecklande, kul och engagerande att vara en del av IDATA.

Vi söker dig som är i början av karriären och som älskar programmering. Det är inte nödvändigt, men antagligen har du en högskoleutbildning eller KY-utbildning inom datavetenskap, eller så är du helt enkelt, genom ditt stora intresse för programmering, självlärd. Förhoppningsvis har du med dig ett eller flera programmeringsspråk som du behärskar bra, resten lär vi dig. Engelska och svenska hanterar du obehindrat i tal och skrift.

Som person har du förmågan att prioritera bland arbetsuppgifter och har flexibiliteten att pendla mellan olika programmeringsspråk. Du är stresstålig och arbetar lika bra självständigt som i grupp. Att du har god analys- och felsökningsförmåga, förmågan att ta initiativ och har egen drivkraft med fokus på lösningar är kvaliteter vi värdesätter hos dig.

Placeringsort: Värnamo

Anställning: Tjänsten är initialt visstid, ca 1 år med stora möjligheter till förlängning.

Ansökan: Vi arbetar med ett löpande urval varpå vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Sök tjänsten på www.codeq.se under rubricerad tjänst.

Information: I denna rekrytering samarbetar IDATA AB med Codeq AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Christer Johansson, 0393 - 77 99 95.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IDATA är ett företag i stark utveckling med verksamhet inom området utdata. Vi producerar, arkiverar och distribuerar dokument som fakturor, påminnelser, självavläsningskort, kundavtal med mera åt våra kunder. Vi distribuerar allt fler dokument digitalt som e-fakturor till Internetbank, Svefakturor direkt in i fakturamottagarens system eller till Digitala brevlådor.

Våra medarbetare beskriver oss med ord som effektiva, drivande, utvecklande, beslutsamma och personliga. Vi är ca 40 medarbetare och omsätter 145 MSEK. Läs mer på www.idata.se