Skadeverkstadschef Värnamo

Skadeverkstadschef Värnamo

"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Du kommer ansvara för en komplett skadeverkstad med ca 11 medarbetare med yrkesroller som skadereparatörer, färdigställare, plastreparatörer, lackerare och avsynare.

Om dig

Du har en egen drivkraft och stimuleras av att nå uppsatta mål. Vi ser det som självklart att du kombinerar resultatfokus med omtanke om dina medarbetare eftersom vi tror att dessa egenskaper skapar en professionell, bra och framåtsträvande arbetsmiljö.

Vi söker dig som har förmågan att strukturera och skapa ordning samt som med lyhördhet och tydlig kommunikation leder dina medarbetare framåt mot anläggningens mål. Integritet, affärsmässighet och förmågan att skapa och utveckla goda relationer med såväl medarbetare som kunder ser vi som framgångsfaktorer och ditt fokus är starkt kund- och serviceorienterat. Du trivs med, och ser vikten av att också delta i det dagliga operativa arbetet med att möta kunder.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda personal och att du trivs och motiveras av att möta kunder i ditt arbete. Det är en fördel om du tidigare arbetat i en roll som produktionsledare, produktionstekniker eller kvalitetstekniker. Vi ser det som meriterande om du har arbetat med Lean och är van vid ständigt förbättringsarbete. Din roll ställer höga krav på din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är prestigelös och flexibel.

Om jobbet

Hos oss kombinerar du intresset för att leda personal och att möta kunder. Du utvecklar och motiverar dina medarbetare genom ett coachande förhållningssätt. Din avdelning leder du professionellt med utgångspunkt i vår värdegrund. I rollen driver du den dagliga verksamheten inom skadeverkstaden.

Du säkerställer att avdelningens arbete utförs av personal med rätt kompetens, planerar för medarbetarnas utbildning, håller utvecklingssamtal med dina medarbetare. Vidare säkerställer du att vi har rätt verkstadsutrustning utefter ställda krav, är lyhörd och uppdaterad för utveckling inom branschen. Inom avdelningen driver du ett ständigt förbättringsarbete tillsammans med din avdelning och du säkerställer att ledtider hålls efter uppsatta mål. I rollen ingår att ansvara för anläggningens skade- och försäkringsärenden.

Som skadeverkstadschef rapporterar du till anläggningens platschef.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 24 november 2019. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. För mer information om tjänsten kontakta platschef Mats Johansson på telefon 070-431 7372.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 700 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.