Skadereparatör

Skadereparatör

Vi växer och söker ytterligare en skadereparatör som kan förstärka teamet Är du utbildad fordonstekniker och är noggrann och positiv? Ansök redan idag!

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt med rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du är noggrann, har ett gott handlag och en vilja att hela tiden bli bättre. Vidare är du positiv och har en god förståelse för kundens behov.

Krav och meriter
Genomförd fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri eller motsvarande utbildning/erfarenhet
Arbete med moderna riktbänkar och större skador är meriterande
B-körkort är ett krav
Certifikat eller vidareutbildningar är meriterande

Om jobbet
I rollen som skadereparatör kommer du att få arbeta med att lösa varierande fordonsskador som reparations- och karosseriarbeten. Som skadereparatör på Holmgrens Bil Värnamo kommer du att få arbeta med BMW, MINI och Hyundai och få regelbunden utbildning hos våra märkesleverantörer. Du kommer att ingå i ett team med duktiga skadereparatörer.

Omfattning: Heltid tillsvidare med sex månaders provanställning
Arbetstider:
07:30-16:30
Placeringsort:
Värnamo
Tillträde:
Enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Läs gärna mer om oss här.

Ansökan
Ansök senast 2 oktober 2022. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta servicechef Mikael Isaksson på mejl mikael.isaksson@holmgrensbil.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Fordon, Reparatör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (18 dagar kvar)