Säljare Husbil/husvagn Värnamo

Säljare Husbil/husvagn Värnamo

Om oss
Holmgrens Fritid är en av Sveriges största handlare av fritidsfordon. Holmgrens Fritid finns i Tenhult, Värnamo och Växjö. På våra anläggningar hittar du ett stort sortiment av både nya och begagnade husvagnar och husbilar. Hos oss kan du även tryggt lämna in din husvagn eller husbil för all typ av service, fukttester, gasoltester och skadereparationer. Holmgrens Fritid är ett dotterbolag till Holmgren Group.

Om jobbet
Vi kallar vår nya satsning för Holmgrens Fritid - en marknad för husbilar och husvagnar. Vi kommer skapa en av Sveriges modernaste marknadsplatser för fritidsfordon. Våra mest framgångsrika säljare har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder till ett bättre liv. Utöver det är våra mest framgångsrika säljare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet

I rollen som säljare är det av stor vikt att du är omhändertagande och får varje kund att känna sig sedd och unik, att du är duktig på återkoppling och ger snabba svar.

Under högsäsong har vi en ökad belastning på samtliga avdelningar tack vare hög efterfrågan, stort kundflöde och många affärer. Bästa tänkbara service, bra stämning och ett glatt humör genomsyrar vårt företag och det är viktigt att dessa egenskaper behålls även under stress. Hos oss är du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

Om dig

Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Som person tror vi att du är social, målmedveten, pålitlig och har hög arbetsmoral. Vi gillar personer som ser lösningar istället för problem, som är prestigelösa och som sätter laget framför jaget.

Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Du är en teamspelare som drivs av att bygga och vårda kundrelationer och ge våra kunder en förstklassig upplevelse. Det är självklart för dig att erbjuda hög tillgänglighet för våra kunder. Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du planerar din tid för att säkerställa din affärsmässighet.

Vi vill att du har goda kunskaper i svenska (tal och skrift) och baskunskaper i engelska. B-körkort är ett krav och ännu högre behörighet är meriterande.

Har du etablerad säljerfarenhet eller är du en naturlig säljare och vill ta steget fullt ut och inta rollen?

För många kunder är husvagn/husbil en möjlighet till ett liv utöver det vanliga. Därför ser vi gärna att du har egen erfarenhet att husvagn/husbilsliv. Du har stor förståelse för kundernas behov och kan föreslå lösningar utifrån egna upplevelser.

Tjänsten är heltid tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning.

Ansökan

Ansök senast 29 november 2020. För mer information om tjänsten skicka ett mail till info@holmgrensfritid.se. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 650 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.