Lackerare Värnamo

Lackerare Värnamo

Vi söker lackerare till Värnamo!
"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i en fullskalig skadeverkstad inklusive ett team med duktiga lackerare och du kommer att få arbeta med att alla typer av lackeringsuppdrag. Som lackerare hos oss får du regelbunden utbildning både internt och hos våra leverantörer.

Om dig

För oss på Holmgrens Bil är det viktigt med rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Vår devis är att nöjda medarbetare skapar nöjda kunder. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter.

Vi är på jakt efter två personer med erfarenhet från lackering,och gärna då från fordonsbranschen. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Arbetsuppgifterna kan variera men rör sig inom vår lackeringsverkstad. Du är noggrann, har ett gott handlag och viljan att hela tiden bli bättre. Ett positivt sätt och en god förståelse för vad kunden förväntar sig av en Sveriges största bilhandlare krävs för rollen. Har du certifikat eller vidareutbildningar ses det självklart som en merit.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Ansök senast 31 januari 2021. För mer information om tjänsten kontakta servicechef Mikael Isaksson på telefon 073-600 74 24 eller platschef Mirza Mujagic 072-452 51 18. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christina Kullin
Telefon 036 39 58 80
Område Värnamo
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 650 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.