Fordonstekniker BMW/MINI Värnamo

Fordonstekniker BMW/MINI Värnamo

Vi söker en fordonstekniker BMW/MINI till Värnamo
"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Om dig

För oss på Holmgrens Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer.

Om tjänsten

Vi söker dig som idag är en etablerad fordonstekniker och hos oss kommer du främst jobba med BMW. I vår verkstad servar vi även bl.a. Hyundai,, Opel och Mazda. Har du erfarenhet från något av dessa märken är det meriterande.
  • Minst 3-4 års erfarenhet som fordonstekniker
  • Certifikat inom t.ex AC är meriterande
  • Goda kunskaper inom diagnostik och felsökning
  • Mycket god datavana
  • Du har B-körkort
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande resa där du blir en viktig del i en framgångsrik organisation. Hos oss på Holmgrens Bil finns möjligheter till personlig och karriärmässig utveckling.

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 8 juli 2018. För mer information kontakta servicechef Mikael Isaksson, 0736-00 74 24. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med 679 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik och Örebro.