Försäljningschef till Värnamo

Försäljningschef till Värnamo

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

På vår anläggning i Värnamo arbetar idag 7 medarbetare med försäljning. Vi är ett sammansvetsat gäng som värdesätter gott samarbete och högt i tak. Hedin Bil är ett fullserviceföretag. Det innebär att i säljer och servar allt från minsta personbil till största lastbil. På anläggningen i Värnamo säljer vi både begagnade och nya bilar.

Hedin Bil Värnamo erbjuder utöver sin anläggning, en modern utställningshall med representativt urval av märken och modeller som Mercedes-Benz, Nissan, Kia, MG, Renault, Fiat och Jeep. I en separat avdelning finns vår försäljning av begagnade bilar som samtliga är testade och varudeklarerade.

Om rollen

Som en del av vår satsning framåt behöver vi stärka upp vårt team i Värnamo och söker därmed en driven och engagerad försäljningschef. I din roll som försäljningschef ansvarar du för försäljningsteamet, där det krävs att du leder gruppen med ett gott föredöme och sätter hög standard för såväl prestation som bemötande. Du arbetar för att leda försäljningen mot uppsatta mål och använder strategier för hur arbetslaget ska arbeta för att framgångsrikt nå målen.

Din profil

Vi söker Dig som är ambitiös, prestationsinriktad och är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål. Du ska ha ett genuint intresse för att skapa affärer och ser möjligheter där andra ser hinder. Vi tror att du idag arbetar som säljledare eller försäljningschef inom bilbranschen och har uppnått goda resultat i denna befattning.

Som person är du självständig och vågar ta beslut och leda ditt försäljningsteam. Du har också lätt för att samarbeta och kan agera som ett bollplank vid behov. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra bra affärer!

Ett krav är att du har erfarenhet inom bilförsäljning. B-körkort fordras.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Eric Eliasson
Telefon 0725097018
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.