Madame Brasserie och Café - RESTAURANGCHEF

Madame Brasserie och Café - RESTAURANGCHEF

Gummifabriken erbjuder fantastiska mötesmöjligheter i ett hus där Madame är din värd på resan med god och medveten mat och service. Som Restaurangchef på Madame personifierar du ett närvarande ledarskap som skapar engagemang och kvalitetssäkrar ett gott värdskap med tydligt fokus på försäljning. Du blir en mycket viktig del i vår organisation där vi tillsammans alltid arbetar för att vidareutveckla gästupplevelsen.

I din roll kommer du att ansvara för restaurangverksamheten med fokus på kvällstid och a la carte, flera av dina arbetsuppgifter delas med Day Manager. Arbetstiderna är fördelade till både dagtid och kvällstid, växlande mellan vardagar och helger. Du kommer arbeta proaktivt med service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer även att vara en del i den dagliga driften. Du har personalansvar, tar hand om rekrytering och medarbetarsamtal.

Vem är du?

Rollen passar dig som har goda ledaregenskaper och har förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare genom att vara en bra förebild med kvalitét i fokus. En kärlek och stolthet till serviceyrket är ett måste, liksom förmågan till ett naturligt värdskap. Du har den organisatoriska förmågan och gillar att alltid ligga steget före. Du ställer höga krav på dig själv och din omgivning, ser till att verksamheten bedrivs med "puts och studs", har god ordning och reda, sist men inte minst har kul på jobbet!

Till denna tjänst ser vi gärna du som söker har relevant yrkesutbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet. Meriterande är dryckeskunskap som sommelierutbildning, barmästarutbildning eller erfarenhet i ledande befattning.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Madame med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson, 073-425 51 11. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se. Djupintervjuer kommer genomföras direkt av Madame.
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Värnamo
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Madame är ett franskt brasserie och café med eget bageri i Gummifabriken Värnamo. Gummifabriken är en tillväxtmotor och en mötesplats där näringsliv, utbildning och kultur samverkar för tillväxt med livescen, teaterscen, biostad, bibliotek, företagshotell, teknikcenter och Campus. Madame organiserar Gummifabrikens konferenser och evenemang. Läs gärna mer på www.madame.se.