Garo elflex ab - produktchef

Garo elflex ab - produktchef

Söker du en arbetsplats där du får nytta av ditt entreprenörskap?

Kombinerar du elteknik med kommersiell känsla?

Då kan vi presentera en spännande utmaning på GARO Elflex AB!

Om GARO Elflex

GARO Elflex AB har sitt säte i Värnamo, och vänder sig till bygg- och uthyrningsföretag, bygg- och elgrossister samt fastighetsbolag. Bolaget etablerades 2007 och har idag säljare i alla storstadsregioner. GARO Elflex AB utvecklar egna produkter under eget varumärke och har flera nyutvecklade värme-, belysnings- och elprodukter för bygg- och uthyrningsbranschen. Från och med 2019 ingår även GARO´s produkter inom solenergi i produktportföljen. Bolaget präglas av personlig service, lyhördhet, kundfokus och hög leveranssäkerhet samt en tydlig entreprenöriell anda.

Tjänsten

Rollen är en nyckelposition i området mellan marknad och teknik. Du är länken mellan produktutvecklingen och marknadsavdelningen och det tekniska stödet till inköparna och säljarna. Dina dagar kommer vara innehållsrika och stimulerande. Vi tror det är extra viktigt att du gillar en flexibel arbetsplats med en iver att hänga med i utvecklingens tempo. Du kommer samarbeta med kollegor inom t ex marknad, inköp, produktutveckling och produktion. Du är ordförande i produktrådet, som har en avgörande roll när det gäller att satsa på rätt teknik och produkt för framtidens behov. Du behöver en mix av kommersiell blick och ett tekniskt intresse, med kunskaper inom el. Kombinationen blir avgörande vid kundmöten, omvärldsbevakning, utvärdering av produkter och input till produktutveckling. Du blir "chef över produkterna" och projektledaren som tar GARO Elflex vidare och behåller sin ledande position.

Vem är du?

Vi tror att du har några års erfarenhet inom en bransch med anknytning till elteknik. Du har kanske en bakgrund inom elinstallation som installatör, ledande montör, projektledare, arbetsledare eller liknande. Precis som oss gillar du både teknik och kundfokuserat arbete. Du behöver vara flexibel och engagerad med ett starkt driv för att trivas i ett gäng med en påtaglig entreprenörs anda. Hos GARO Elflex, och särskilt i denna rollen, är samarbetsförmåga och positiv inställning viktigt och ger dig även fördelar i dina externa kontakter med kunder som kräver lyhördhet och kundfokus.

Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Placeringsorten är Värnamo.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar GARO Elflex AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2018 MSEK 902 och har cirka 400 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö. Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen".