Maskinoperatör

Maskinoperatör

Maskinoperatör till Gafs AB i Värnamo

Är du en självgående person som är på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom maskinomställningar, kvalitetskontroll och maskinövervakning? Gafs söker just nu en noggrann Maskinoperatör till sin verksamhet i Värnamo. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet i ditt dagliga arbete.

Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Vad går arbetet ut på?

Ditt huvudområde kommer att vara maskinomställningar, kvalitetskontroll och maskinövervakning och det dagliga arbetet går främst ut på att ansvara för att ställa in och sköta maskinerna och kontrollera tillflöden av material i maskinen. Du kommer också att ansvara för den dagliga driften på avdelningen och ansvara för att material finns på plats.

Vem söker vi?

Till rollen som Maskinoperatör söker vi framförallt dig som är en lugn och engagerad person som motiveras av att få bli en viktig medlem i teamet och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av någon form av maskinarbete, maskiner/stansar och produktion. Förståelse för mekanik och truckkort värderas högt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Detta är en Hyrrekrytering och innebär att du först blir anställd av Bemanningspoolen för att sedan bli anställd av Gafs. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Cedefors på telefonnummer: 0764920490 eller via e-post: pelle@bemanningspoolen.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-12-18.

Om Bemanningspoolen.

Bemanningspoolen är ett auktoriserat bemannings och rekryteringsföretag med många års erfarenhet. Vår viktigaste tillgång är duktiga och engagerade konsulter. Vi lägger därför stor vikt i vår rekrytering på att matcha rätt individ med rätt uppdrag. Vi bedriver vår kärnverksamhet från Värnamo. Vi är den lokala och engagerade samarbetspartnern för både kunder och kandidater i GGVV regionen.
Mer info
Kontaktperson Pär Cedefors
Telefon 0370304984
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gafs - det är vi som gör säljande förpackningar i kartong.

Gafs gör förpackningar av kartong och microwell, från idé till avropad leverans. Här tillverkas förpackningar till fryst lax, knivar, chokladbitar och mycket mer. Många väcker uppmärksamhet för sina detaljrika stansar, tack vare en unik teknik som blivit ett signum för Gafs.

Stora volymer, små volymer - den gemensamma nämnaren är att förpackningarna ska vara attraktiva och säljande. Därför tar vi ansvar för en strukturell design av förpackningar som framhäver produkt och varumärke.

Genom digital laserstansning kan logotyper och mönster stansas ut, och produkten exponeras på alla tänkbara sätt. Vår prepress borgar för exakta färgnyanser och vi trycker alltid med livsmedelsäkra färger. Dina färdiga förpackningar kan lagerhållas i anpassat klimat hos oss.