Limoperatör

Limoperatör

Limoperatör till Gafs i Värnamo

Gafs är just nu på jakt efter dig som vill ta dig an utmaningen som Limoperatör i deras verksamhet. I den här rollen är det en fördel om du trivs med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter. Välkommen till en trevlig arbetsplats där laganda genomsyrar hela företaget!

Vad går jobbet som Limoperatör ut på?

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott och hjälpa till i produktionen med diverse uppgifter som packning. Maskinerna ställs manuellt och du kommer över tid få lära dig hur man gör detta genom att vara nyfiken och engagerad. Du jobbar oftast tillsammans med en annan person i duo och ni tillsammans ser till att produktionen flyter. Du kommer att tillhöra en trevlig avdelning med sociala och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans.

Vem är du?

För att lyckas på Gafs är det viktigt att du är engagerad, positiv och lugn. Du är flink i händerna, van vid tempo och uppskattar utmaningar i arbetet. Det förekommer även lyft så du bör vara i fysiskt bra form.

Sök tjänsten idag!

I den här hyrrekryteringen samarbetar Gafs med Bemanningspoolen och du kommer att bli anställd hos Bemanningspoolen för att sedan bli anställd av Gafs. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Cedefors på telefonnummer: 0764920490 eller via e-post: pelle@bemanningspoolen.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-12-15.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Bemanningspoolen.

Bemanningspoolen är ett auktoriserat bemannings och rekryteringsföretag med många års erfarenhet. Vår viktigaste tillgång är duktiga och engagerade konsulter. Vi lägger därför stor vikt i vår rekrytering på att matcha rätt individ med rätt uppdrag. Vi bedriver vår kärnverksamhet från Värnamo. Vi är den lokala och engagerade samarbetspartnern för både kunder och kandidater i GGVV regionen.
Mer info
Kontaktperson Pär Cedefors
Telefon 0370304984
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gafs - det är vi som gör säljande förpackningar i kartong.

Gafs gör förpackningar av kartong och microwell, från idé till avropad leverans. Här tillverkas förpackningar till fryst lax, knivar, chokladbitar och mycket mer. Många väcker uppmärksamhet för sina detaljrika stansar, tack vare en unik teknik som blivit ett signum för Gafs.

Stora volymer, små volymer - den gemensamma nämnaren är att förpackningarna ska vara attraktiva och säljande. Därför tar vi ansvar för en strukturell design av förpackningar som framhäver produkt och varumärke.

Genom digital laserstansning kan logotyper och mönster stansas ut, och produkten exponeras på alla tänkbara sätt. Vår prepress borgar för exakta färgnyanser och vi trycker alltid med livsmedelsäkra färger. Dina färdiga förpackningar kan lagerhållas i anpassat klimat hos oss.