Garo elflex ab - innesäljare

Garo elflex ab - innesäljare

Garo Elflex AB växer vidare!

Är du en ambitiös, ordningsam person med stort engagemang?

Vill du ingå i ett framgångsrikt team som representerar ett starkt varumärke?

Brinner du för försäljning där snabb återkoppling, bra service och hög support är en självklarhet?

- Då har vi jobbet för dig! Vi har en härlig teamkänsla och söker nu nästa lagspelare.

GARO Elflex har en stark utveckling på marknaden och företagets målsättning är att ge kunden bästa kvalitet och service i hela kundkedjan. Rollen som innesäljare blir därför en nyckelroll i företaget. Som innesäljare är du i daglig kontakt med företagets kunder via telefon och mail. Det innebär:
  • Försäljning till befintliga och nya kunder
  • Rådgivare och support i kundärenden inom både tillfällig el och solenergi
  • Projektering till företagets samarbetspartners


Du har ett tätt samarbete med företagets fältbaserade säljare och du rapporterar direkt till försäljningschef. Som en del av säljgruppen kommer du att få en central plats i företaget och därmed kunna påverka våra framtida produkter och satsningar. Du får chansen att arbeta i ett företag som skapar innovativ lösningar med ett hållbart synsätt.

Vem är du?

Din bakgrund kan variera med erfarenhet från t ex bygg, industri, elbranschen eller handel. Kanske har just du insett att sälj är något för dig eller så har du viljan att ta nästa steg i din säljkarriär? GARO erbjuder utbildning inom produktsegmenten och förstår vikten av att ge rätt förutsättningar för en lyckad karriär och personlig utveckling.

Vi tror att du är social, lättsam och kontaktskapande med fokus på att hitta lösningar där kunden alltid är i centrum. Vi är driftiga lagspelare som är engagerade och nyfikna, med en professionell inställning och högt kundfokus. Förutom att vi värderar dina personliga egenskaper högt ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse och god kommunikationsförmåga verbalt och i skrift.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar GARO Elflex AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se. Vi arbetar med ett löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Garo Elflex AB är specialister inom tillfällig el, byggbelysning och värme samt det senaste tillskottet solenergi. Våra kunder finns inom byggbranschen och elbranschen, som t ex återförsäljare, grossister, byggentreprenörer, installatörer och uthyrare. GARO Elflex AB befinner sig i en kraftig expansionsfas. Företaget kännetecknas av innovation och hög kvalitet, liksom hela koncernen.