Verksamhetsutvecklare till Bravida Region Värnen och Jönköping

Verksamhetsutvecklare till Bravida Region Värnen och Jönköping

Är du teknisk intresserad och vill ta klivet vidare mot verksamhetsutveckling? Brinner du för förbättringsarbete och vill bidra till utveckling av Bravidas gemensamma arbetssätt och processer? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetsutvecklare hos Bravida kommer du att arbeta med förbättring och information kring Bravidas ledningssystem och processer samt bidra till att rutiner efterlevs. Du kommer att ha fokus på att säkerhetsställa att Bravida ligger i framkant inom kvalitet och arbetsmiljö, både i det interna arbetet samt i projekt ut mot kund. Resor 2-3 dagar i veckan kan förekomma då du stöttar upp regionerna Värnen och Småland och tillsammans med projektledare och avdelningschefer kommer du att driva och säkerhetsställa Bravidas gemensamma arbetssätt.

Denna tjänst innefattar bland annat:
  • Vara behjälplig vid internrevisioner
  • Vara behjälplig vid nyanställningar, med system och introduktioner samt uppdatera kompetens i systemen
  • Genomföra interna kontroller gällande ISO-Certifiering
  • Medverka till att förebygga olyckor och tillbud samt implementera rutiner kring arbetsmiljö.
Du kommer inledningsvis bli tilldelad en handledare för att bli trygg i dina arbetsuppgifter och för att kunna växa in i rollen och introduktionen kommer ske på kontoret i Göteborg. För rätt person med vilja och kompetens finns det möjlighet att utvecklas och få mer ansvarsområden. Hos Bravida ges du goda chanser att både utvecklas som person och även i din yrkesroll som Verksamhetsutvecklare. Nyckeln till Bravidas framgång är god stämning på kontoret och god arbetsmiljö.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst KY-utbildning mot el, ventilation, automation, energi, elektronik eller annan teknisk utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • Datavana
  • Branschvana och/eller tidigare erfarenhet av internrevisioner
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet av arbetsmiljö och kvalité

Vi söker dig som är en driven person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har en vilja att hela tiden utvecklas. Du värdesätter goda relationer, trivs med arbete i team samt har förmåga att kommunicera och knyta kontakter. Du trivs när du får möjlighet att driva förbättringsarbeten och vågar ifrågasätta för bättre resultat och processer.
Som person är du strukturerad, ödmjuk, kan ta egna initiativ samt driva dig själv. Du är en serviceinriktad lagspelare med stort tekniskt intresse. Vi ser även att du har förmågan att se lösningar istället för problem och du värdesätter dina kollegor och teamwork. Du trivs med processarbete där måluppfyllelse är i fokus.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Region Värnen och Småland
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kia Helmer
Telefon 0723015510
Område Värnamo
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida är en ledande totalleverantör av installation- och servicetjänster. Företaget levererar såväl specialtjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Du har en unik möjlighet att växa och bygga nätverk inom ett spännande företag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.