TIG-svetsare sökes till expansivt företag i Hillerstorp

TIG-svetsare sökes till expansivt företag i Hillerstorp

Har du kunskap eller erfarenhet av TIG-svetsning? Kan du läsa ritningar? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som svetsare kommer du att arbeta med TIG-svetsning. Oftast arbetar man självständigt, men teamet hjälps åt när det behövs. Arbetsdagen inleds 6.45 med möte i svetsgruppen där man går igenom uppdragen för dagen. En del uppdrag är större och kan ta flera dagar att genomföra, medan andra gånger hinner man med flera uppdrag per dag. Det finns en arbetsledare på plats, och det är även denne som kommer att hålla i introduktionen för dig på arbetsplatsen. Även kollegor finns tillgängliga för att svara på dina frågor.

Din profil

Skallkrav:
  • Svetsutbildning / erfarenhet av TIG-svetsning
  • Ritningsläsning
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • TIG- och MIG-kunskaper att svetsa i aluminium
  • Kunna köra truck
Villkor

Arbetstider: 6.45 - 16.00 måndag - torsdag, 6.45 - 13.00 fredag
Placeringsort: Hillerstorp.
Lön: Enligt överenskommelse.
Startdatum: Enligt överenskommelse.
Utöver detta erbjuds du en arbetsplats i ett expansivt företag som vill växa. Det är en härlig gemenskap mellan kollegorna och det anordnas en hel del sociala aktiviteter för att stärka teamkänslan i företaget.
Urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Magdalena Jägsell
Telefon 0722-080231
Område Värnamo
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar till största del med butiksinredningar som tillverkas i stål och plåt. De är legotillverkare och kan därför arbeta mot andra branscher också. Företaget grundades 1986 och år 1997 svängde de över mot butiksinredningar. I dagsläget är de 24 stycken anställda, 8 stycken tjänstemän och 16 stycken kollektivanställda. Samtliga medarbetare finns på plats i Hillerstorp.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.