Servicekoordinator till Ravema

Servicekoordinator till Ravema

Är du lösningsorienterad, strukturerad och har ett stort tekniskt intresse? Gillar du att ha ett varierande arbete med mycket kundkontakt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter består av teknisk support till våra kunder och interna servicetekniker. Det innebär även koordinering av tekniker till olika uppdrag samt regelbunden kontakt med våra leverantörer i Servicefrågor.

Till en början kan det bli en del resor i tjänst för att lära känna våra tekniker ute på fälten och förstå hur alla arbetar.

Om företaget

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Du får både intern och extern utbildning samtidigt som du blir en del av ett härligt gäng på Ravema. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet.

Din profil

För att trivas i rollen som servicekoordinator ser vi att du är en ansvarsfull, driven och en pedagogisk person. Du ser lösningar framför problem och är noggrann med att prioritera och besitter ett gott tålamod. Du har en vilja att utvecklas tillsammans med din arbetsplats och dina kollegor.

Skallkrav:
  • Erfarenhet som servicetekniker/relevant utbildning/erfarenhet av koordinering
  • Genuint tekniskt intresse
  • God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskaper inom el- & styrsystem
  • Produktionsteknisk erfarenhet
  • Felsökning inom elektronik
  • Datavana
Meriterande:
  • Mekanisk reparationserfarenhet
  • Kunskap inom Mazak maskinsortiment
Om oss

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst blir du direktrekryterad till kundföretaget.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Värnamo

Lön: Enligt överenskommelse

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.