Pressoperatör till expansivt företag i Skillingaryd

Pressoperatör till expansivt företag i Skillingaryd

Gillar du att ha ett varierande arbete med mycket egenansvar? Är du mån om att arbeta med kvalitet? Då kan detta vara jobbet för dig. Framtiden söker just nu för kunds räkning en pressoperatör. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som Pressoperatör hos vår kund kommer du att tillhöra en avdelning med idag 17 medarbetare. Inledningsvis kommer du att gå bredvid någon av dina erfarna kollegor för att lära dig arbetsuppgifterna och successivt växa in i din roll och börja arbeta mer självständigt. Som pressoperatör är du med och sköter produktionen av vår kunds produkter i pressmaskinerna enligt de instruktioner och säkerhetsföreskrifter som gäller samt planerar arbetet så att leveranstiderna hålls. Du styr ditt arbete utifrån tillverkningsordrar och uppgifter från arbetsledning. Du kontrollerar att arbetet sker på rätt sätt och med rätt material. All produktion rapporterar du i ett affärssystem och du rapporterar även till arbetsledning om störningar i produktionen uppstår. I rollen ingår även att delta i ständiga förbättringar och andra projekt på företaget men också att utföra daglig tillsyn av maskiner och hålla rent och snyggt på arbetsplatsen.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Verkstadsteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet inom verkstadsindustrin
Meriterande:
  • Truckkort A2 och B1 (ledstaplare och motviktstruck)
  • Erfarenhet av arbete med travers
Personliga egenskaper:
Du är en person som är självgående och noggrann i ditt arbete. Du gillar att ta ansvar och har en stark vilja att göra ett bra jobb. Du tycker om att ha många bollar i luften och har inga problem med att ta egna initiativ.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 2-skift:
1:a skiftet: mån-tor 05.30-14.00
fre 05.30-13.00
2:a skiftet: mån-tor 13.45-23.15
fre ledig

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Skillingaryd
Lön: Enligt avtal
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ungt företag med sin historia i små familjeföretag startade på 1940-talet som gått samman till en företagsgrupp med utvecklat utbud av produkter och tjänster. Idag har dom anläggning i Skillingaryd ca 80 anställda och förser sina kunder med högkvalitativa fästelement och plåtkomponenter jämte tjänster och service i en kombination. Kunderna finns framför allt inom fordonsindustrin.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.