Plastprint i Bredaryd söker en ambitiös och driven tekniker/operatör

Om jobbet

Vill du jobba på ett företag som ligger långt fram i den tekniska utvecklingen? Är du en ambitiös och driven lagspelare? Sök då denna spännande tjänst redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba ute på produktionen hos Plastprint. Där kommer du att lägga upp jobb i en dator, sköta och serva maskiner som göra olika tryck, mestadels på plastprodukter. I arbetsuppgifterna ingår även att plocka varor och att lasta pallar med de färdiga produkterna.

I början av din anställning kommer du att få gå bredvid en erfaren kollega för att du på bästa sätt ska förstå och lära dig arbetsuppgifterna.

Din profil

Skallkrav:
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Du kan inte vara färgblind. Detta för att kunna urskilja en stor mängd olika färgnyanser.
Meriterande:
  • Stort tekniskt intresse
  • Kunskaper i Illustrator
  • Dataintresse
Som person är du en lagspelare som tycker om att jobba i tätt sammarbete med andra kollegor. Du är noggran, ambitiös och social. Vidare har du ett stort driv och gillar att ta egna initiativ.

Villkor

Start: Början av maj.
Ort: Bredaryd
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Värnamo
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Joel Skogmalm, 0735-16 89 95

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 maj

Om företaget

Plastprint producerar en stor mängd olika produkter i plast och man jobbar även med att trycka olika motiv och loggor på produkterna. Företaget har en modern maskinpark där de formsprutar de allra flesta av sina produkter och det egna tryckeriet klarar alla former av tryck på plast, keramik och glas. Detta ger Plastprint full kontroll på hela produktionskedjan och öppnar ständigt nya möjligheter till produktutveckling. Exempel på produkter som företaget trycker är kundvagnspoletter, isskrapor, flaskor och porslinsmuggar.

I dagsläget är de 10 personer ute på produktionen.

Plastprint erbjuder dig möjligheten att vara delaktig i en unik produktion som ligger långt fram i den tekniska utvecklingen. Du får vara med och påverka mycket.Företaget erbjuder friskvårdsbidrag. Du slutar dessutom kl 13 på fredagar vilket ger dig en lång helg.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.