Nyfiken programmerare till Datakraft i Småland

Nyfiken programmerare till Datakraft i Småland

Tycker du om att kombinera dina programmeringskunskaper med kundnära samarbete? Vill du arbeta på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter? Då tycker jag absolut du ska söka den här tjänsten?

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst hos Datakraft kommer du jobba med affärssystemet Pyramid och ingå i den så kallade Pyramidgruppen. Datakraft är specialister inom utveckling och drift av Pyramid och har många års erfarenhet av det.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är programmering och kundanpassning av affärssystemet Pyramid. Det innebär att du tillsammans med verksamhetskonsulter kommer att ha mycket kontakt med externa kunder. Det kan t.ex. handla om att programmera lagerplocksystem eller göra kopplingar till kundens e-handel.

Projektens storlek varierar från några timmars arbete till några veckor. Normalt jobbar du med 2-3 projekt samtidigt.

Du kommer att få en grundlig introduktion och utbildning i affärssystemet Pyramid. På Datakraft tar de bra hand om sina nyanställda och du kommer att ha en handledare under dina första år. Du kommer att ha mycket avstämningar med din handledare, detta för att du på bästa sätt ska komma in i arbetet. Till en början kommer du att få jobba i mindre projekt, detta för att du ska bli varm i kläderna och lär dig hur Pyramid fungerar.

Din profil

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom IT
  • Kunskap i något programmeringsspråk, t.ex. C#
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av programmering
  • Tididare erfarenhet av arbete i affärssystem
Som person är det viktigt att du är social och en lagspelare, detta eftersom du kommer jobba tätt ihop med både kollegor och kunder. Du är också en nyfiken och intresserad person som är villig att göra det lilla extra för att kunna hjälpa dina kunder.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överrenskommelse
Ort: Värnamo
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Så välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Värnamo
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med Datakraft får ditt företag positiv utvecklingskraft. Genom att sätta oss in i din verklighet och verksamhet identifierar vi alla dina möjligheter utifrån vårt specialistområde - IT. I nära samförstånd löser vi din IT-miljö så att den både blir mer lönsam och hänger med i tidens framfart.

Vår personliga service och framgångsrika tekniklösningar har lett till långvariga vänskapsband med våra kunder. Det gör att vi brinner ännu mer för våra uppdrag och teknikens utveckling.

Datakraft har kontor i Värnamo, Gnosjö och Gislaved och har ca 40 anställda. Företaget har funnits i Värnamo sedan 2007. I denna tjänst kommer du ingå i den så kallade Pyramidgruppen som i dagsläget bestär av 12 personer Gruppen jobbar med affärssystemet Pyramid och består främst av programmerare och verksamhetskonsulter. Pyramidgruppen har som ambition att växa och därför söker de nu dig som vill jobba som programmerare.

Om du börjar jobba på Datakraft kommer du till en arbetsplats där de anställda trivs. De har en bra personalklubb där det hittas på många roliga aktviteter. Du kommer också till ett företag där du har stora utvecklingsmöjligheter och där du har stora möjligheter att påverka vad du vill jobba med.

På Framtiden kommer du att arbeta i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges snabbast växande bemanningsföretag samt Sveriges fjärde snabbast växande företag. Det är med glädje vi även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi blev 2016/17 utsedda till National Champion i European Business Awards (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges tredje bästa arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag 2013, 2017/18.
Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas samt göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!
Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?
Välkommen med din ansökan!