Marknadskoordinator till Lagans Byggnads AB

Marknadskoordinator till Lagans Byggnads AB

Är du en kreativ person som har strukturerat sinne och ett öga för detaljer? Gillar du att ha varierande arbetsuppgifter och få ta ansvar för ditt arbete? Då kan detta vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

En helt ny tjänst med stor möjlighet för dig som vill ta chansen att utforma din arbetsroll inom marknadsföring. Du kommer att ha ett arbete med stor variation där du bland annat skapar och uppdaterar innehåll i form av marknadsmaterial till sociala och digitala kanaler.

Du kommer att vara ansvarig för hemsida och sociala medier. I arbetsuppgifterna ingår att producera material till annonser, göra utskick, fotografera, och att skriva inlägg med information.
Som marknadskoordinator arbetar du på plats på kontoret i Värnamo tillsammans med ett team om ett flertal kollegor. Arbetet sker under dagtid kl.08-17 med viss flexibilitet.

Din profil

Vi söker dig som är social, initiativtagande och har en positiv, problemlösande attityd. Du trivs bra i en roll där du får producera material, administrera och att vara ansiktet utåt för företaget.

Du gillar utmaningen och känner dig trygg i att ha ansvar för ditt arbete och att marknadsföra företaget framåt på bästa sätt.
Vi ser att du har ett genuint intresse för marknadskommunikation är utåtriktad och vågar komma med nya idéer. Du har en vilja av att lära sig nya saker, bidra och utvecklas på din arbetsplats tillsammans med dina kollegor.

Skallkrav:
  • Lägst YH utbildning inom marknadskommunikation
  • Körkort B
  • God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift
Meriterande
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom media/kommunikation

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Värnamo
Lön: Enligt överenskommelse

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lagans Byggnads är ett familjeägt företag som grundades 1964. De har kontor placerat i Lagan, Växjö, Värnamo, Karlskrona och Stockholm. De har runt 130 medarbetare och omsätter ungefär 800 miljoner. Med den geografiska placeringen av kontor och verksamheter täcker de väl från södra Sverige upp till Stockholm.
Företaget utför allt ifrån mindre servicejobb till större entreprenader.

Gå gärna in och läs med på deras hemsida: https://www.lagansbyggnads.se/

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.