Kvalitetsansvarig till BEWiSynbra i Värnamo

Kvalitetsansvarig till BEWiSynbra i Värnamo

Har du tidigare erfarenhet av miljö- och kvalitetsarbete eller är du precis i början av din karriär och har ett stort intresse för just dessa delar? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som kvalitetsansvarig kommer du att arbeta med varierande uppgifter som bland annat innefattar säkerställande att kvalitet- och miljöansvar efterföljs, rapportering kring miljöprestanda, utbildning av personal i miljö, kvalitet och lean samt vara med och utveckla produktionsarbetet.
Du kommer få en god introduktion där du får sätta dig in i de pågående projekten och lära känna verksamheten. Med tiden kommer du att jobba mer självständigt och besluta om åtgärder inom ditt ansvarsområde.

Din profil

Vi söker dig som med din drivkraft, problemlösning och förmåga att samarbete bidrar till företagets utveckling och framåttänkande kultur. Att ta stort ansvar är en självklarhet liksom viljan att lösa uppkomna problem på bästa sätt.

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Erfarenhet genom liknande arbetsuppgifter, praktik eller examensarbete.
  • Kunskap i ISO14001, ISO9001
Meriterande:
  • Jobbat som kvalitetstekniker tidigare
  • Tillgång till egen bil
Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Värnamo
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 sept 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en ledande producent, distributör och säljare av förpacknings- och isoleringslösningar. Det är ett växande företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.