Kundansvarig säljare mot logistiklösningar

Kundansvarig säljare mot logistiklösningar

Kundansvarig säljare mot logistiklösningar

Driven kundansvarig sökes till 1337 Logistics som är dotterbolag till Zimply Solved!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Kundansvarig säljare kommer du att arbeta med logistiklösningar till 1337 Logistics kunder, både befintliga och nya. Du ansvarar för allt från order, offert och budget till kundmöten, uppföljningsarbete, kvalité och kundvård. Du ansvarar för det förfrågningar som kommer in och hittar tillsammans med kund den bästa lösningen.

Som kundansvarig säljare har du även ett nära samarbete med driftchefen på lagret för att förstå interna processer och koppla samman dessa med kundens önskemål.

Du kommer i den här rollen främst att arbeta hemifrån men även vara ute på kundbesök samt ta emot kunder på lagret i Värnamo. Det ges möjlighet till flexibla tider som passar just dig och kunderna. Företaget erbjuder sina anställda mycket frihet under ansvar och flexibla arbetsförhållanden där du själv lägger upp din tid för att uppnå resultat.

Om företaget


Zimply Solved erbjuder en helt ny konceptlösning för logistik. De moderniserar företagets logistik och tillhandahåller verktyg för att hitta varje företags unika effektiviseringspotential. Zimply Solved erbjuder både konsultsamarbeten, egen produkt samt 1337 Logistics lager.

"Vi på Zimply specialiserar oss inom logistiklösningar för alla typer av företag. Vi hjälper våra kunder att lösa logistiska utmaningar och höja både kvalitet och vinst. Vi har vuxit snabbt sedan starten och det ämnar vi fortsätta med – vårt mål är att revolutionera logistikbranschen. "

Din profil


Skallkrav:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet eller utbildning inom logistik
  • Erfarenhet av försäljning och kundansvar
Du identifierar dig som driven, ansvarsfull och engagerad samt har en analytisk förmåga. Du är lösningsorienterad och ser helheten i det arbete du gör för att kunna bidra och skapa kundnytta.

I den här rollen krävs det att du kan ta mycket eget ansvar och kan styra upp din egen vardag. Vidare ser vi att du är en framåt, positiv och social person som förstår värdet av goda kundrelationer.

Om oss

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor

Startdatum: Omgående, eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Värnamo, jobb hemifrån

Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.