Konstruktör inom el till Bravida i Värnamo

Konstruktör inom el till Bravida i Värnamo

Brinner du för konstruktion inom styr - och automation? Är du en samarbetsvillig person som inte är rädd för att ta egna initativ? Perfekt, då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten som Styr - och automationskonstruktör ligger det huvudsakliga fokuset på att konstruera, i e-plan, MagiCAD och elproCAD. Du kommer att jobba mycket mot industri och fastighetsautomation och även en del mot ventilation, värme, kyla och energimätning. Vidare kommer du att ta fram ritningar till entreprenörer som ska bygga både stor och små skåp. Du kommer att vara med som ett stöd vid skåpsbyggnationer, där du tillsammans med projektledare är med på arbetsplatser och stämmer vid montering av t.ex. skåp. Vidare kommer du också att delta vid funktionsprovningar av system samt vara med vid driftsättningar och felsökningsarbete hos kund.

Bravidas kunder är framförallt fastighetsbolag, landsting och kommuner.

I början av din anställning kommer du att få en bra och genomgående introduktion så att du på bästa sätt kommer in i dina arbetsuppgifter.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst YH-utbildning inom el och automation eller relevant erfarenhet.
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande:
  • Kunskap i e-plan
  • Erfarenhet av styr och automation sedan tidigare
  • Erfarenhet som elektriker med YH-utbildning.
Som person är du samarbetsvillig eftersom du kommer jobba tätt tillsammans med andra kollegor och kunder. En viktig egenskap för att du ska lyckas i den här rollen är att du är nyfiken och tar för dig och vågar chansa.

Villkor

Ort: Värnamo
Start: Prel 7 maj, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida arbetar med alla de funktioner som ger fastigheter liv. Bravida är en heltäckande teknikpartner med verksamhet inom ett flertal teknikområden: el, värme och sanitet, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift. Bravida har mer än 50 000 kunder i hela Norden.

Bravida Värnamo har avdelningar inom el, vvs, automation, fiber, säkerhet och mätteknik. Avdelningen är i grunden en el-avdelning som har utvecklats inom flera specialområden med allt från traditionell elinstallation, industriservice, automation, kommunikation och säkerhet. På kontoret i Värnamo jobbar cirka 70 medarbetare.

Börjar du jobba på Bravida kommer du till en stor, trygg arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som t.ex. friskvårdsbidrag, hälsoundersökningar och förmånliha försäkringar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.