Junior Supply Technician till BabyBjörn AB

Junior Supply Technician till BabyBjörn AB

Vill du komma till ett företag där ditt driv, din positivitet och nyfikenhet värdesätts? I den här tjänsten på BabyBjörn kommer du att få jobba med inköp, beredning, stöd i produktutveckling och mycket mer. Känner du för att ta nästa steg i din karriär? Då är detta helt rätt tjänst!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen på BabyBjörn kommer du att ha en viktig funktion. Du kommer till en början att jobba mycket med operativa inköpsavrop för att säkerställa komponentförsörjning. På sikt kommer du att bli än mer delaktig i produktprocessen och du kommer t.ex. att jobba med:
 • Stöd för konstruktion tillsammans med inköpstekniker
 • Framtagning av digitala underlag för t.ex. etiketter och manualer
 • Enklare ritningsarbete i CAD
 • Beredningsarbete som t.ex. artikelstrukturer och BOM-listor
 • Kvalitetssäkring av komponenter
Din profil

Skallkrav:
 • Relevant utbildning inom utveckling och konstruktion alt relevant arbetslivserfarenhet
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort
Meriterande:
 • Erfarenhet av inköpsprocesser
 • Kunskaper i Solidworks
 • Kunskaper i Adobe InDesign
BabyBjörn lägger stor vikt vid din personlighet. För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en driven och nyfiken person som hela tiden gör det lilla extra. Du har en glad och positiv attityd som smittar av sig. Du är lojal till din arbetsgivare och ser positivt på förändringar inom bolaget. Har du rätt personlighet och inställning så finns det stora utvecklingsmöjligheter på BabyBjörn.

Villkor

Ort: Lanna
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande så du är välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag med cirka 145 anställda i koncernen, som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0-3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. Utveckling och produktion sker i Europa, Nordamerika och Asien. Omsättningen ligger på cirka 785 miljoner SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder. Mer information finns på www.babybjorn.com.

Börjar du på Babybjörn AB kommer du till en platt organisation där du har stor möjlighet att påverka och utvecklas inom företaget.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.