IT-tekniker till Datakraft

IT-tekniker till Datakraft

Är du en lagspelare med ett brinnande intresse för IT? Vill du komma till ett företag där de verkligen tar hand om sina anställda? Vad bra, då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som tekniker på Datakraft kommer du att arbeta med varierande uppgifter. Du kommer till en början att få en grundlig introduktion i verksamheten och arbetsuppgifterna samt en utsedd handledare. Du kommer vara behjälplig i olika projekt och stötta de mer erfarna teknikerna samt hjälpa till i kundtjänst. Med tiden är målet att du kommer få ansvara för egna kunder och projekt där du arbetar på plats ute hos kund. En del av arbetet kommer också vara förlagt in-house där man har tid till dokumentation och administration och där du även kan vidareutveckla din kompetens.

Du kommer att ingå i ett av våra team som består av 3-4 It-tekniker. Tillsammans har man gemensamma kunder och ansvarsområden (specialistområden).

Din profil
  • Lägst YH-utbildning inom datanätteknik eller motsvarande
  • God svenska i tal och skrift samt skolengelska.
  • Du innehar Körkort B
  • Ett brinnande intresse för Data och IT
  • Vi ser att du är en person som siktar på långsiktighet tillsammans med Datakraft, vi söker därför dig som bor eller är flyttbar till Värnamotrakten
Vi är på jakt efter en person som är konsultmässig, lyhörd, positiv och nyfiken. Du ska gå in i ett nytt jobb med rätt inställning och ha en vilja att lära dig det nya jobbet. Samarbete i team är en stor del av jobbet, därför ser vi att du har lätt för att samarbeta med andra människor och att ett vi-tänk genomsyrar ditt arbete.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Värnamo eller Gnosjö
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Värnamo
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Datakraft är ett företag med ca. 50 anställda som fungerar som en extern IT-avdelningen i kunds företag. De tillför de resurser, den kunskapen och den kompetens som behövs för att allt ska fungera bra. De är specialister på IT-drift och har lång erfarenhet av både hostad och traditionell drift.

Varför ska du söka till tekniker på Datakraft? De har bra personalpolicy och låg personalomsättning. De ger alla individer på företaget bra förutsättningar för att utvecklas!

Datakraft jobbar med den senaste tekniken inom exempelvis Citrix, Microsoft, Vmware och HP vilket innebär en spännande och utvecklande miljö för dig som tekniker.

För den här tjänsten ansvarar Framtiden för rekryteringsprocessen och du kommer bli direktanställd på Datakraft.