Hungrig teknisk säljare

Hungrig teknisk säljare

Har du ett genuint tekniskt intresse, brinner för försäljning och relationsbyggnad?
Då är detta en perfekt utmaning för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som regionssäljare på Mattssons i Anderstorp AB kommer du att ingå i ett team av regionsäljare med rapportering till marknad- och försäljningschef.
Du tilldelas ett distrikt med befintliga kunder, men nykundsbearbetning blir en stor del av din vardag. Din inledande tid kommer att följa en utbildningsplan där du inleder med att jobba i kundsupport och lära dig orderhantering, offerter och ta emot kundärenden. Du kommer att få en handledare som stöd för att komma in i rollen så bra som möjligt. Din arbetsdag kommer att bestå av kundmöten, offertarbete och nykundsbearbetning. Dina kunder kommer att vara svenska industrikunder. Du kommer att ha eget budgetansvar och Mattssons arbetar tydligt med uppföljning och statistik.

Din profil

Skallkrav:
  • Goda datakunskaper
  • Genuint tekniskt intresse
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande krav:
  • Erfarenhet av B2B-försäljning, gärna inom tillverkningsindustrin
  • Högskoleutbildning med teknisk- och/eller affärsinriktning
Som person ska du vara strukturerad, ödmjuk och tycka om att arbeta i ett högt tempo. Du ska inte vara rädd för att "kavla upp ärmarna" och du måste ha en stark vilja att hela tiden vilja lära dig nytt. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara lyhörd för kundernas behov.

Som regionsäljare på Mattssons i Anderstorp AB får du arbeta med stor teknisk variation i en mycket intressant produktion.

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Anderstorp
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Värnamo
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mattsons i Anderstorp är idag ett av landets ledande grossistföretag inom området fästelement med verksamhet i Sverige, Portugal och Kina.
Företagets styrka är dess breda sortiment, kvalitet och logistikkunnande. Mattsons bygger på kunskap, snabb kommunikation och direktkontakter med världens tillverkare av fästelement. Arbetet pågår dygnet runt för snabba leveranser, med det mesta direkt från deras eget stora lager i Anderstorp.
Mattsons i Anderstorp AB har ca 100 anställda.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.