Hungrig Trainee till Bufab Lann

Om jobbet

Är du en person som är tekniskt intresserad och vill ingå i ett framgångsrikt team? Vill du få möjligheten att få lära dig ett spännande yrke i ett spännande företag?
Då ska du ta chansen och söka idag!

Dina arbetsuppgifter

Nedan följer de arbetsuppgifter som ingår i tjänsten som operatör/ställare
  • På sikt göra omriggning av maskiner
  • Producera komponenter i CNC-maskiner
  • Verktygsbyte och kompensering
  • Förbättringsarbete
Din profil

Skallkrav:
-God svenska i tal och skrift.

Meriterande:
  • Utbildning inom produktionsteknik och/eller yrkeserfarenhet.
  • Har läst grundläggande kurser inom mätteknik/ritningsläsning.
  • Körkort.
  • Kunskap inom LEAN och PDCA
  • Verktygskunskap
Vi söker dig som har ett personligt engagemang och gillar att arbeta med andra människor.
Du är en positiv lagspelare men också en självgående person. Du har en god teknisk förmåga och viljan att lära dig nya arbetsuppgifter
Som person är du noggrann, kreativ, driven och ser möjligheter i allt.

Villkor

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Värnamo
Omfattning: Heltid under 8 månader, med möjlighet till förlängning
Lön: Enligt GFL
Arbetstider: Tvåskift;
Mån-Fre 06.00-14.00, Mån-Tors 13.45-23.30.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Joel Skogmalm, 0735-16 89 95

Publicerad

62 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 aug

Om företaget

Bufab Lann AB är Sveriges ledande tillverkare av svarvade komponenter till kunder över hela världen inom flera olika affärsområden. De sysslar med bearbetning i toppmoderna maskiner med spetskompetens i enspindliga och flerspindliga CNC svarvar samt Rundbordsautomater.
Bufab Lann har produktion och huvudkontor i Värnamo.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.