Ekonom mot leverantörsreskontran till DS Smith

Ekonom mot leverantörsreskontran till DS Smith

Är du en driven person som sätter laget före jaget? Vill du få chansen att jobba på ett internationellt företag? Vad bra! Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonom mot leverantörsreskontran kommer du framförallt jobba med hantering av leverantörsfakturor, bokslutsarbete och rapporter.

I början av din anställning på DS Smith kommer du att få en bra introduktion så att du på bästa sätt kommer in i arbetsuppgifterna.

Din profil

Skallkrav:
  • YH-utbildning inom ekonomi alternativt tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskaper i Office-paketet, framför allt fokus på Excel
Meriterande:
  • Kunskaper i affärssystemet Jeeves
  • Tidigare erfarenhet av kundreskontran och leverantörsreskontran
För att passa i rollen som ekonom bör du vara effektiv, flexibel och van att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har ett drivande och ifrågasättande förhållningssätt. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som trivs i en roll med många kontaktytor. Eftersom vi är en liten organisation är det viktigt att du kan ta dig an små som stora arbetsuppgifter, det viktigaste är att arbetet blir gjort.

Vi tror att du är en positiv och ordningsam person som arbetar strukturerat och van vid ett högt tempo.

Villkor

Start: Mars 2020
Ort: Värnamo
Omfattning: Visstidsanställning på minst 6 månader, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande så du är välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Värnamo
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brittisk koncern som jobbar mot förpackningsindustrin. DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningslösningar tillverkade i wellpapp, tonvikt på design och service nära kunden.DS Smith förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. DS Smiths kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär. Företaget finns i 37 länder med 250 fabriker, i Sverige finns DS Smith på 8 orter med ca 600 anställda.
Börjar du jobba på DS Smith så kommer du till ett internationellt företag där du får chansen att jobba tillsammans med andra duktiga medarbetare och skaffa dig nyttig erfarenhet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.