Ekonom mot kundreskontran till DS Smith

Ekonom mot kundreskontran till DS Smith

Är du en driven person som sätter laget före jaget? Vill du jobba på ett internationellt företag där du kommer ha utvecklingsmöjligheter? Vad bra! Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Huvudarbetsuppgifterna består i att arbeta med kundinbetalningar, påminnelsehantering och räntedebiteringar. I tjänsten förekommer även inkassokontakt. Du kommer också ha daglig kontakt med kunder och vår interna säljorganisation. Tjänsten innebär också presentation samt analys av kundreskontran utifrån hur rörelsekapitalet utvecklas. Du kommer arbeta med Supplier Chain Finance samt följa upp att åtgärder vidtas för att förbättra betalningsflödet. Avstämningar och diverse rapportering ingår vid månadsbokslut. Du skall också agera back-up på leverantörssidan, detta i syfte att skapa en allround organisation.

I början av din anställning på DS Smith kommer du att få en bra introduktion så att du på bästa sätt kommer in i arbetsuppgifterna.

Din profil

Skallkrav:
  • YH-utbildning inom ekonomi alternativt tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskaper i Office-paketet, framför allt fokus på Excel
Meriterande:
  • Kunskaper i affärssystemet Jeeves
  • Tidigare erfarenhet av kundreskontran och leverantörsreskontran
För att passa i rollen som ekonom bör du vara effektiv, flexibel och van att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har ett drivande och ifrågasättande förhållningssätt. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som trivs i en roll med många kontaktytor. Eftersom vi är en liten organisation är det viktigt att du kan ta dig an små som stora arbetsuppgifter, det viktigaste är att arbetet blir gjort.

Vi tror att du är en positiv och ordningsam person som arbetar strukturerat och van vid ett högt tempo.

Villkor

Start: April 2020
Ort: Värnamo
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande så du är välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Värnamo
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brittisk koncern som jobbar mot förpackningsindustrin. DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningslösningar tillverkade i wellpapp, tonvikt på design och service nära kunden.DS Smith förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. DS Smiths kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär. Företaget finns i 37 länder med 250 fabriker, i Sverige finns DS Smith på 8 orter med ca 600 anställda.

Börjar du jobba på DS Smith så kommer du till ett internationellt företag med många utvecklingsmöjligheter.

Hos DS Smith finns många personalförmåner, t.ex. friskvårdsbidrag, tandvårdsförsäkring och flexibel arbetsplats.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.