Däckskiftare för kortare uppdrag till kund i Värnamo

Däckskiftare för kortare uppdrag till kund i Värnamo

Vi söker dig som har rätt inställning och tycker om att arbeta fysiskt.
Välkommen in med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som däckskiftare kommer du att ha följande arbetsuppgifter:
  • Assistera eller gör däckbyten
  • hämtar och lämnar däck
  • kontrollera däckkvalitén, kollar lufttryck och tvätt.
  • Jobba i team med befintlig personal
Din profil

Vi söker dig som klarar av fysiskt arbete då det förekommer tyngre lyft. Vi ser att du är samarbetsvillig, trevlig och har viljan att göra ett bra jobb.

Skallkrav
  • Klara av fysiskt arbete
  • Svenska eller engelska i tal
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av att jobba med däckskiften
  • truckkort
Villkor

Placeringsort: Värnamo
Start: 14 oktober
Omfattning: Kortare uppdrag under 7 veckor.
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Du är därför välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Fordon, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 nov 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett däckverkstadsföretag lokaliserat i Värnamo. De driver däckhotell där kunder kan förvara sina däck samt säljer både däck och hjul. Företaget arbetar även med däckskiftning, tvätt och däckservice samt säkerställa kvalité på däck. På företaget arbetar 5 däckskiftare och under högsäsong har de en kapacitet upptill 160 bilar per dag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.