Bilmekaniker med fokus på karosseriteknik

Bilmekaniker med fokus på karosseriteknik

Är du en positiv och driven bilmekaniker, gärna med erfarenhet av bilplåtslageri i början av din karriär eller som har jobbat något år. Värdesätter du härliga kollegor och en trevlig arbetsplats?
I så fall är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att arbeta med krockskadade bilar och utföra plåtarbeten. Du kommer att få arbeta i en utav nordens mest moderna verkstäder. På skadeverkstaden så snittar de ungefär 14 bilar i veckan. Det förekommer även att man får hjälpa till med spackling samt slipning för att underlätta för de som lackar.
Första tiden kommer du att få gå bredvid och lära dig av dina kollegor. Du kommer även att få en introduktion och utbildning som är anpassad efter din kunskapsnivå och bli väl omhändertagen i ett glatt och kompetent team som gärna agerar bollplank

Din profil

Skallkrav:
  • Genuint intresse av bilar
  • B-körkort
  • Läsförståelse i Svenska
Meriterande:
  • Fordonsutbildning mot plåtslageri
  • Erfarenhet av bilplåtslageri
Vi söker dig som är en driven person med ett stort intresse för mekanik. Som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har en känsla för ditt arbete.
Du är utåtriktad och har lätt att skapa kontakt med nya människor. Du ska kunna ta egna initiativ, vara driven, och vara kvalitets- och säkerhetsmedveten.

Villkor

Villkor:
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Värnamo
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Värnamo
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund finns idag på 4 orter i Sverige och är ungefär 130 anställda på alla orter.
Dem säljer tre stycken olika bilmärken och även transportbilar.
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.